sims_rules
27.04.2005, 11:35
nie wiem czy to normalne, czy tez nienormalne, ale strasznie mnie to denerwuje :/. otozbardzo lubilam taki domek, spokojne ranczo chyba, ktory sie stawia juz jako parcele, i pozniej wprowadza sie simow. od nie dawna w simsy gram na innym kompie. (na starym tez bylo cos podobnego, ale dopiero pod koniec, wczesniej moglam sobie budowac ile chcialam takich samych parcel (chyba).
a teraz jak juz jeden "model' wybuduje, to juz on znika z tego paska wyborow parceli. zrobilam maly eksperyment, i wybudawalam wszystkie dostepne domy (oczywiscie chodzi mi o gotowce), i teraz opcja tej parceli z domem jest szara, czyli jej nie ma.
budynkow nie moge tez wybudowac w innym osiedlu ;/
po skasowaniu domku ten i tak nie pojawia sie w parcelach.
nie wiem czy to ma zwiazek, ale moja plyta jest lekko peknietai porysowana (och, jak ja kocham ludzi, ktorzy porzyczaja cos a pozniej oddaja rozwalone '-',).
ak wiecie dlaczego tak jest i jak temu zaradzic to mi napiszcie :P.
a teraz jak juz jeden "model' wybuduje, to juz on znika z tego paska wyborow parceli. zrobilam maly eksperyment, i wybudawalam wszystkie dostepne domy (oczywiscie chodzi mi o gotowce), i teraz opcja tej parceli z domem jest szara, czyli jej nie ma.
budynkow nie moge tez wybudowac w innym osiedlu ;/
po skasowaniu domku ten i tak nie pojawia sie w parcelach.
nie wiem czy to ma zwiazek, ale moja plyta jest lekko peknietai porysowana (och, jak ja kocham ludzi, ktorzy porzyczaja cos a pozniej oddaja rozwalone '-',).
ak wiecie dlaczego tak jest i jak temu zaradzic to mi napiszcie :P.