Zobacz pełną wersję : Jazzjackrabbit
Kto ma tą grę?
i
Stałe łącze?
ja kiedyś miałam tę grę... jest świetna!!! :D
Ja mam tą gre...ale czy ten temat jest az tak wazny,aby był przyklejony ??? :/
ja mam stale lącze... gierki nie posiadam.... co to zaz gra?
Chodzi mi gre przez internet, byśmy mogli pograć na jednym serwerze! :) :)
Simmaniaczka
14.06.2003, 16:43
Miki, wiem że ten post jest spóźniony, ale ja chyba będę niedługo mieć (muszę tylko ją pożyczyć od moich sióstr ciotecznych) a stałe łącza też mam. Myślę że moglibyśmy się kiedyś umówić na grę w necie. Grałam w tą grę i jest naprawdę cool! Po prostu jest na drugim miejscu po The Sims. Grałam w nią na urodzinach u mojego brata ciotecznego. Wtedy przyjechałay moje siostry cioteczne i przywiozły tą grę. Graliśmy w nią dłuugo, ale mojemu bratu ciotecznemu się znudziała i ją usunął. Jak pojadę do moich sióstr ciotecznych to pożyczę od nich Jazzjackrabbit'a ponieważ szaleję za tą grą!
cornelia
18.06.2003, 09:37
Ja ją mam ktos chetny do gry przez neta?
Simmaniaczka
19.06.2003, 10:11
Cornelciu, ja myślę że niedługo tą grę będę mieć więc myślę że wtedy możemy się umówić. :)
ja mam stale lacze i te gre,ale chyba 2.....zreszta nie pamietam
ja jestem bardzo chetna na granie przez net !!!! :D :) :lol: 8) :wink: :twisted:
Ja mam to gre i moge se zagrac przez net z wami jak chcecie.
cornelia
28.06.2003, 10:09
Ja tez moge i tez mam 2:D
Brawooorka
28.06.2003, 11:50
ja tesh i moge grac
PPC_[NEO]
07.07.2003, 08:29
Ja chętny zawsze :) Tak się składa gram w Jazza z 5 godzin dziennie :) super gra :) Zapraszam na http://jazzjackrabbit.website.pl
I może lepiej abymy modemowcy też zainteresowali się Jazzem.... Serwery mogą zakładać osoby tylko z zewnętrznym adresem IP a modem ma IP(zmienne), większość stałek nie.... Są publiczne serwery ,ale lagi jak cholera :x
Ja też mam te gre :D zagramy sobie? http://chaosik.xpam.de/gifoland/gif/gg/toast.gif
Ja też mam już dawno w nia nie grałam, tak wogule mam skasowana, ale może nagram..., znaczy ja mam jazz jackrabbit2, to w zime się gra, a jak myśli cie nagrać sobie, ale dziś(na99%) będe miała simsy wszystkie części opróćz ŚW i balangi. To nie wiem czy będe miała miejsce na dysku... :wink:
PPC_[NEO]
07.07.2003, 11:48
Ciesze się, że są chętni. Jakby co najprawdopodobniej znajdziecie mnie na serwerze mojego klanu - PPC. Wprowadźić nowych graczy do JJ2 w Internecie też źle by nie było 8)
PPC_[NEO]
12.07.2003, 21:36
Wejdźcie na forum PPC:
http://interpc.pl/~patryk/php/
Jest tam dyskusja. Jak chcecie grać napiszcie tam :)
miloszdomon
21.07.2003, 12:48
ja mam ta gra i mam stale loncze :wink:
Brawooorka
16.08.2003, 12:23
spozniony post ale odnowiony temat :roll: no to kto bedzie grac??
Ewelina_
19.08.2003, 17:55
:shock: Mam małe pytanko ... w różnych kategoriach ta gra jest podawana jako gra dla najmłodszych ... gracie w gre dla małych dzieci ... :lol: :lol: :lol:
A niby co w tym złego? Przecież każdy może grać w to co chce i tobie nic do tego :? :?
To fajna gra. Mam stałe łącze ale skasowałem sobie tą gre bo podczas gry na końcu 3 poziomu gra wychodziła do windowsa.
Kama2002/2003
08.09.2003, 08:23
To bardzo fajna gra! Mój qmpel ją ma... I mam stałe łącze, ale co z tego, jak u siebie na kompie jej nie mam? ;)
:lol: :lol: :lol: gar extra chodx dla dzieci malych czyli dla mnie hihi dopiro 11 lat :-P
:D :) Ja miałam kiedyś ale musiałam dać kompa do naprawy i nic w nim nie zostało a nie miałam tej gry na płytce.Moge pożyczyć ją od kolegi.Ale ta gra jest super i jeszcze jak ma się kody to jest jeszcze lepsza normalnie bombowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :) :D :) :D
Sorka ale to ja Miki!
Push miał mi podać hasło bo zapomniałem!
Kiedy się umuwimy na granie?
Jeśli ktoś chce ze mną w ogole zagrać to prosze przed 5 listopadem bo potem juz nie bede mogla zagrac <_<
Kiedy się umawiamy Fushma
cornelia
01.11.2003, 20:57
Ja tez moge zagrac mam te gre
Smeagolina
01.11.2003, 23:01
A może mnie ktoś oświecić i powiedzieć, co to za gra? :P
cornelia
02.11.2003, 10:57
przygodówka chodzisz i skaczesz zabijasz:P
Są trzy postacie: Jazz, (jakiś tam kolega) i Loly. Są to....KRÓLIKI ! :D Ale takie odmienione, są wielkości człowieka :P. Terazo grze. Chodzi sie wybraną postacią i tam sie strzela do żólwi, szczorow itp. i tam sie zbiera różne monety diamenty czy coś w tym stylu. Pawlo, podaj tylko linka, na jakiej stronie to sie gra on-line lub wytłumacz mi na PW, co ja mam robić by grać w online. Hmm...zagramy...no...ee...mhm może pojutrze :P ? :)
Mój post jest może ciut spóżniony ale czy chce ktoś kody do JazzJackRabbit2???
A co do gry to którego królika lubicie najbardziej bo ja Spazza czy jak on sie tam nazywa! A wy? Powiedzcie!
Ja lubie Lori ale ona nie ma takich fajnych ruchów jak Jazz :P
No właśnie, ma ktos kody?Ja potrzebuje!
Kod na latanie: podczas gry naciśnij jjfly i wtedy będziesz mieć wiatraczek z uszu... jeżeli drugi raz wciśniesz ten kod to będziesz mieć deskę latającą (tą fioletową) a jeżeli jeszcze raz to będzie normalnie chodził i przestanie latać!
No jazzjack rabbit to dosyć fajna gierka moją ulubioną postaćą jest jazz ma super ruchy
Mysia, co to jest "jjfly"? :huh:
Asmodeus
20.01.2004, 14:49
Do wszystkich fanów JJ2:
Pracuje nad Polskim Centrum JJ2. Mam już domenę serwer itp. Stronę wkrótcę będziecie mogli zobaczyć pod adresem www.jazzjackrabbit2.com
cornishonka
15.03.2004, 16:39
Hyh, trochę odnowię temat (mam nadzieje, że moge? Nie bijcie...) :D. Moglabym np. być redaktorką tej stronki? A jeśli chodzi o kody, to czy ktoś zna jakiś kod prócz tego latania?
Jeszcze raz sorry...:ph34r:
je uwarzam ze ta gra jest super
ja mam jazz jackrabbit 2 i mam stałke... ale ta gra naprawdę się bardzo szybko nudzi... : /
cornishonka
04.04.2004, 20:02
Szczególnie levely bez przeciwników, kręcisz się tylko w kółko i kółko :/... Ale z przeciwnikami jest spoko ;).
Asmodeus
13.04.2004, 14:32
Sorry, że odkopuje stary temat ale chcę tylko powiedzieć, że Polskie Centrum JJ2 jest już skończone! Możecie je odwiedzić pod adresemhttp://jazzjackrabbit2.com/index.php. Jeżeli strona nie chce wam się otworzyć odświerzcie dane naciskając CTRL + F5 i będzie ok. Otworzyłem również pierwsze Polskie, nie klanowe forum fanów, do którego link znjaduje się na stronie głównej centrum JJ2.
cornishonka
14.04.2004, 21:14
Ale mi się w ogóle nie chce otworzyć ;) Nawet z twoimi instrukcjami ;)
Asmodeus
15.04.2004, 07:18
Originally posted by corn@Apr 14 2004, 10:14 PM
Ale mi się w ogóle nie chce otworzyć ;) Nawet z twoimi instrukcjami ;)
Wczoraj była awaria serwera (albo upgrade systemu słyszałem różne plotki, teraz są chwilowe przerwy do nie dawna wszystko bardzo ładnie działało).
cornishonka
21.06.2004, 18:44
ych... Sorki, że odnawiam temat...sorx -_-. ale mam stałe łącze i Jazz Jackrabitta 2...kto zagra online ze mną? ^^
Genialna gra. Miałem chyba z 5 lat jak mój brat zdobył demo. Ach. To były czasy. Potem za jakieś dwa lata zdobyłem pełną. Teraz mam internet, ale gry już nie. :(
Koteczek
30.07.2004, 07:37
Originally posted by corn@Mar 15 2004, 06:39 PM
Hyh, trochę odnowię temat (mam nadzieje, że moge? Nie bijcie...) :D. Moglabym np. być redaktorką tej stronki? A jeśli chodzi o kody, to czy ktoś zna jakiś kod prócz tego latania?
Jeszcze raz sorry...:ph34r:
kodów mam tysiące,mogę podać,ale nie teraz,jutro albo później,oki?
EDIT:jjgod-moc Boga
jjnv-Moc Boga
jjguns-broń
jjammo-pełny zapas amunicji
jjfly-helikopter-powtórne wpisanie-poduszkowiec
jjk-umierasz
jjshield-osłony,każde kolejne wpisanie to inna osłona
jjnext-kolejna plansza
jjbird-ptak ochraniajacy Cie
jjcoins-kasa[gdy stajemy przy sklepiku i nie mamy kasy to wpisz kilka racy ten kod i już masz!!!
jjendimg-powrót do głównego menu.
jjmorph-zmienia postać gry[każde kolejne wpisanie sprawia,że staje się on jeszcze czymś innym]
Mogą być??!!
imported_Rolly_evanlee
02.08.2004, 10:14
O kurka wodna!!!!Skąd je masz?!Ja mam tylko na latanie,ale nie wiedziałam,że można wpisać dwa razy...Jest cool,JazzJackrabbit jest cool,ale 2 jest najlepsza!!!!!!!
Koteczek
02.08.2004, 10:17
Taaa...A teraz Rolly,idź do mamy,bo woła.No a tak to z tej cybermychy co mi kiedyś kupiłaś
Ja chcem zagrać!Z kim mogę się umówić na necie?? ^_^ :rolleyes: :D :lol: :P :wub:
cornishonka
02.08.2004, 13:50
Ja bym mogla, ale dopiero od wrzesnia ;p ;).
Ja bym tez mogla zagrac, ale nie mam zainstlowanego, a jak teraz probuje to nie chce pojsc bo mi sie zacina :(
O wiem!!...To jest super gra!!.. W szkole na jednym kompie to bylo..Gralam w to..Super...
Ale na swoim kompie tego nie mam... :(
Koteczek
02.08.2004, 19:41
To po co ja dawałam wam te kody?!
Ja też go nie mam na swoim kompie -_- Wogule tej gry nie mam , bo nie wiem gdzie ją kupić <_< Bo w komputerowym nie ma -_- :angry:
Ale jak można grać On-line z kimś??
Koteczek
04.08.2004, 11:19
A ogólnie-gra jak Wam się podoba?Ja uważam,że Jazz Jackrabbit jet cool,bo twórcy się wysilili,bo jest mnóstwo poiomów,plansz i w ogóle.Teraz Wy :)
Mi sie ta gra podoba, chociarz juz jeje nie mam, ale jest fajna, szczegfolnie dlatego, ze tyle poziomow
zawalista gra przeszlam calutka :)
Black Raven
25.08.2004, 08:16
Jazz Jack Rabbit i JJR2 - grałam ale w niepełne wersje nad czym kiedyś mocno ubolewałam. Ogólnie gra mi się podobała ale chyba bardziej starsza wersja :D
Gra jest spoko.Mam i gre i stałe łącze więc jeśli ktoś by chciał pograć.........mój nr GG 1957296
Ja też mam tą gre, mogę pograć, kiedyś nawet należałam do jakiegoś klanu... PPC Prowadził go asmodeus (wypowiadał się tutaj) ^_^
mała simka
14.10.2004, 19:51
Ja też mam tą gre, mogę pograć, kiedyś nawet należałam do jakiegoś klanu... PPC Prowadził go asmodeus (wypowiadał się tutaj) ^_^
Ja nie moge grac przez internet ;( Sciagnelam ta poprawke z jakiejs strony i nic;( Pomozecie <placze>?
Ja miałam kiedyś takąpróbkętej gry, ale po czasie znudziła mi się, bo tylko 3 poziomy.. taki królk w śniegu
Black Raven
15.10.2004, 14:40
Ja miałam kiedyś takąpróbkętej gry, ale po czasie znudziła mi się, bo tylko 3 poziomy.. taki królk w śniegu
Jazz Jack Rabbit 1 wersja niepełna. Też ją miałam, niepełną drugą jatakoż i też trzy plansze. Kuzyn miał kiedyś pełną wersję w którą osobiście grałam - 15 sekund i już byłam lepsza od niego :D
nie czytalem iec nie wiam ale czy mozna ja sciagnac z neta bo bym sobie pogral w nia :D
ja mam tą grę i stałe łącze!
Stara gra ni troche nudna jak chodzis królikiem ;) no i to jest fajne że pobisz sieke :P
Uwazam że to największe główno na całym świecie. ;)
Uwazam że to największe główno na całym świecie. ;)Całkowicie się z tobą zgadzam! To jest najgorsza gra jaka kiedykolwiek wyszła na całym globie!
Ja się z wami nie zgadzam. Gra ... no ... z czasem się robi nudna... ale ... jak chcesz to zagrasz.
mruffcia
08.12.2004, 17:49
nudna....w polowie zasypiam...ale najgorsza chyba nie....gorsze bywaja :|
milirodeo
28.12.2004, 16:03
mi siębardzo podoba
Agacior89
05.01.2005, 14:34
Boze ja uwielbiam ta grę! W "jedynkę" nie grałam, ale JJ2 było pierwszą gra którą dostałam :D. Pamiętam jak się kłóciłam z braciszkiem o to które z nas pogra sobie "w króliczki"... Ech to były czasy...
Ale sentyment mi został i czasem jak nie mam co robić... No co ąłdna kolorowa platformówka a ja przeciez jestem taki amły Guziczek :baby:
Super gra! Przeszłam całą, ale z kodami. Niestety ich nie pamiętam. A grę nie pamiętam nawet, czy jeszcze działa. :huh:
Ja mam tę grę na płytce i bardzo ją lubię. Tylko ostatnio jakoś nie am czasu w nią grać. . . :\
Black Raven
26.02.2005, 17:30
Super gra! Przeszłam całą, ale z kodami. Niestety ich nie pamiętam. A grę nie pamiętam nawet, czy jeszcze działa. :huh:
grałam w to sto lat temu ale niektóre kody JESZCZE pamiętam
jjgod - nieśmiertelność + wszystkie najlepsze amunicje do pełna
jjfly - latanie 1:o własnych uszach 2:na desce
jjk - samobójstwo ]:->
jjmorph (chyba) - zamiana w kogoś innego(ptak, żaba, inny zając)
jjlight (chyba) - światło wokół gracza
więcej nie pamiętam ale było ich cokolwiek sporo
Wiecie może gdzie mogę to kupić we Wrocławiu lub zamówić przez Internet? Jak byłam mała to w to grałam godzinami tylko niestety nie mogłam zapisywać gier.
Celebitka
30.03.2005, 16:17
HIHOHAHO! ja posiadam ową boską grę, i stale lacze, ale JJR2 mam topsecret.. wie ktos skad sciagnac normalne?
heh =) to jest dopiero gierka... Ja przeszłam całą bez kodów a pod koniec był taki filmik... fajnie sobie pograć jak sie jest na coś złym :)
mam pytanko czy tą gierkę da się ściągnąć z jakiejś strony? byłabym wdzięczna za podanie linków. Grałam w demko jest super!
Caro'tka
27.06.2005, 19:18
Oooh to ta gra ;)
Pamietam w 3 klasie jak był jeden komputer i w nim ta gra...
Wszyscy mieli przedzialki na ktorej przerwie kto sobie w nia gra (oczywiscie w pare z jakims kolega/kolezanka). Ohh to były czasy... dzieki, że mi je przypomnieliście ;) :D
PS:CIEKAWOSTKA:Ja zawsze przy niej najwiecej siedzialam bo chlopaki ustepowali mi miejsca xdd DZIĘKUJE WAM CHŁOPAKI! JESTEŚCIUE SWEET! CAŁUJE I POZDRWIAM ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*
Ja grałam w jj to była kiedyś jedna z moich ulubionych zręcznosciowych gier ;) Bo miałam pare lat mniej i w ogóle ;) Grałam baz kodów, dopiero potem zaczęłam grać z kodem na nieśmiertelność, latanie i papuge. Mam pytanie: czy w Jack Jackrabbit można jakoś tworzyć własne plansze??? Jeśli się wejdzie w poziomy dodatkowe ( w jack jackrabbit christmas chronicles) to na początku planszy jest podpis jej autora a na tabliczkach z podpowiedziami jego historyjka i jego własne instrukcje B)
Aha, i jeszcze jedno: w jackjackrabbit 2 the secret files było bardzo dużo poziomów i plansz (jazz in time, funky monkeys etc) a w christmas chronicles tylko 3 marne zimowe świateczne plansze, na końcu boss i koniec gry To dziwne :( co o tym myślicie???
Była to bardzo fajna gra.Teraz w nią nie gram :P Mam Simsy :laugh: i starczą,a reszta czasu to nauka i telewizor ;P
Profesor Parker
20.09.2005, 18:50
Mam pytanie: czy w Jack Jackrabbit można jakoś tworzyć własne plansze???
Tak. Ja miałam na płycie z grą (niech żyją oryginały!) specjalny edytor. To było chyba 'Secret Files', ale pewna nie jestem. Chyba w ten weekend zabawię się w archeologa i postaram się odkopać tą grę (gdzieś w domu MUSI być :P).
Karolcia
20.09.2005, 19:33
ja mam u siebie na kompie jazza jackrabita 2 (The secret files) a w jedynkę nigdy nie grałam. Już to poprzechodzilam kilka razy ;) Ale dalej to kocham ;)
Kiedyś w to grałam, i pamiętam że mi się bardzo podobało, ale już nie mam na kompie. Super to jest ^.^
Kiedyś wto grałem ale nie mam na kompie bo to strasznie stare jest i skończyłem to tyle razy że mi sie znudziło :) Ale kiedyś uwielbiałem tą gre
Ja to kiedyś miałam na kompie... teraz już nie mam, ale uważam, że ta gra była całkiem, całkiem ;]
Niedawno wykopałam płytkę:):) Myślałam że nie zainstaluję, bo porysowana jak nie wiem:) Ale udało się i gram właściwie cały czas:P Kocham tą gre:)
Też chce zagrać ale nie wiem jak :( Napiszcie na pw to dam gg :)
Pogralabym. Ale chhuj, znalezc nie moge. (nie chce mi sie szukac, o)
Gra super! Przeszłam całą
Ta gra jest zajerzysta. Jak byłam nieco młodsza to dużo w to grałam, no ale niestety gdzieś mi się płytka zgubiła, a chętnie bym sobie pograła. Moja ulubiona postać to chyba była Lori (czy jak jej tam było), no ale Jazz i Spazz też byli spoko. Zawsze grałam z bratem tak na dwie osoby. Po prostu super. Kiedyś to była moja ulubiona gierka ;).
kasiulindasweet
26.05.2007, 21:38
ja mam stale lacze i jazza napisz na gg 966308 to zagramy
Castaway
09.03.2008, 17:57
Sorki ze odswieżam ale chcę sie pochwalić. Przeszłam cała grę :D
Dużo czasu spełniłem katując w tą gierkę w Internecie. W końcu po wielu zniszczonych moich serwerach dałem sobie spokój (Ci co grali w tą grę w necie pewnie wiedzą o czym mowa).
chemiczna szarlotka
19.07.2008, 23:29
mam sentyment. ale po przejściu secret files się mi znudziła.
katharsis
03.01.2009, 12:01
Ja mam tą grę i stałe łącze. Nie gram już w to bo chyba ze 100 razy już ją przeszłam ale zagrałabym z kimś ;). Jak chcesz dalej pograć no napisz na pw, a ja ci podam moje gg to się umówimy. ;P
ale kiedys to lubilam.. ah ;p
oczywiscie gralam z kodami, musialam miec kazda bron i latac ;D
Uwielbiałam to. I jak poprzedniczka, grałam z kodami :d
Pierwsza moja gra :)
moja tez, genialna gra, chociaz teraz pewnie by mi sie znudzila
chyba tez mialam kody na latanie XD
Invidia Semper
03.02.2010, 14:06
uwielbiam tą grę, mam ją jeszcze gdzieś
ja też przeszłam wszystko z kodami, ale z tego co pamiętam próbowałam też bez nich
a Lara i Zaco, co to była za gra!
Kotecek:)
13.07.2010, 21:01
Grałam, ale dobrych parę lat temu. Przepadałam za tym:)
Profesor Parker
14.07.2010, 17:57
najpierw ciagle gralam lori, a potem odkrylam spaza. spaz jest mega.
spaz, spaz <milosc>
o boże! już wiem jak się ta gra nazywa.
moja ulubiona gra z czasów przedszkolnych <333.
jezu, co chwila ją włączałam i grałam z koleżanką. no i spaz - moja pierwsza miłość xD
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.