Zobacz pełną wersję : Czemu nie chcą ze sobą spać?
liliana_przyjemniak
01.05.2005, 11:56
Mam 2 Simów, którzy mieszkają razem. Nie są małżeństwem, ani nażeczeństwem, ale są w sobie zakochani. Ich wskaźnik codzienny i długotrwały wynosi 100. Jednak nie chcą razem nawet połóżyć się do łóżka. Czy ktoś wie czemu tak jest?
Moze to jakis błąd w grze ? Ablo spróbuj ich ozenić....
a ja wiem????? ;P
Skoro nie możesz w żaden sposób pomóc to czego piszesz? Jeśli to ma być sposób na nabijanie postów to jest naprawde żałosny...Im więcej będziesz pisała takich debilnych postów to tymszybciej doczekasz się bana słoneczko...Po banie przynajmniej średnia IQ forum się podniesie.
Edit:Argh...I do tego jest z mojego województwa...
Może aspiracja na to wpływa?? A, jeśli któryś sim kocha mocno innego sima (jakiegoś innego oprócz tego z którym ma się położyć) to może nie chcieć.
Nie wiem, może ich zaręcz? Albo tak jak napisała Karen, może któryś z nich ma inego sims którego kocha? Albo to są kontakty chwilowe, a nie stałe?
Andromeda
03.05.2005, 12:47
Może nie mogą DOJŚĆ do łóżka... pewnie z jednej strony jest czymś zagrodzone... :P A może ich nie wykąpałaś?
simmanka
03.05.2005, 16:22
Może nie mogą DOJŚĆ do łóżka... pewnie z jednej strony jest czymś zagrodzone... :P
Dokładnie .... albo jakiś błąd...
sasanka_sasaneczka
03.05.2005, 17:10
tesh tak czasem mam... u mnie przewaznie jeden sim lub oboje ma zly humor(albo chce mu sie spac, albo jest glodny itd.) ale nie wiem... mzoe u ciebie chodzi o cos innego?
a moze mimo tego ze zakochali sie w sobie to poklocili sie ze soba albo jeden z simow zobaczyl drugiego przyprawiajacemu mu rogi?? ;) tez bym sie z takim do lozka nie polozyla co to to nie xP :)
lindeloth
04.05.2005, 16:26
Tak w ogole to witam ponownie strasznie dlugo mnie tu nie bylo i troche zaniedbalam... wiesz, sprobuj ich jeszcze troche pomiziac ze soba i moze to cos pomorze
Eudoksja
04.05.2005, 17:17
Ale to chodzi o to, ze jak sie położą do jednego lożka to nagle pojawiaja sie oboje obok lozka i nie moga z niego jednoczesnie korzystac (u mnie tak czasem jest). A probowalas, zeby sprobowali bara-bara :D ?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.