PDA

Zobacz pełną wersję : Bede wdzięczna bardzo=)

waszka_12
01.05.2005, 20:55
Bardzo bede wdzieczna jeżeli powiecie mi
dlaczego tak ejst że naprzykład gdy sim wychodzi zamąż
pokazuja sie dwie obrączki albo ajk sie całują gorąco to wtedy tesh dwie
pary ust i w tym czasie mi sie simsy zacinają tak zę nie moge wogule nic robić musze zresesetowac kompa co to moze być?bede bardzo wdzieczna=)

Stomilowiec
01.05.2005, 21:23
Jeśli masz dodatki z neta np. meble to gra zaczyna wariować że tak to ujme :P
Wdedy najlepiej usuń to wszystko z downloandu. Jeśli nie masz dodatków z neta to odinstaluj i zainstaluj gre na nowo.Jeśli bez zmian to już niewiem :\

dzekus1234
02.05.2005, 06:23
Bardzo bede wdzieczna jeżeli powiecie mi
dlaczego tak ejst że naprzykład gdy sim wychodzi zamąż
pokazuja sie dwie obrączki albo ajk sie całują gorąco to wtedy tesh dwie
pary ust i w tym czasie mi sie simsy zacinają tak zę nie moge wogule nic robić musze zresesetowac kompa co to moze być?bede bardzo wdzieczna=)
U mnie też tak jest , że pokazują się dwie pary obrączek i dwie pary ust , ale gra mi sie nie zacina. To jest chyba tak , że każdemu simowi dochodzi pragnienie i dlatego są dwie pary obrączek bo dla każdego sima po jednym wspomnieniu . Mam nadzieje , że wiesz o co mi chodzi i nic nie poplątałem.

waszka_12
02.05.2005, 08:11
Wiec nie o to mi chodzi bo nawet jak nie mam dodatków to wtedy mi sie zacinają i ja wiem żę takie coś się pokazuje w każdej grze ale w moim przypadku to właśniue wtedy sie zacinają noi może ja nie mam jakiekoś sterownika?bo jest taka sytuacja że po jakimś czasie nie wiem miesiącu to wtedy mi sie przestają zacinać ale jush nie mam cierpliwośći!

lay
02.05.2005, 08:23
Może masz za mało ramu?? Albo nie wiem... spróbuj wyłączyć podgląd wdarzeń specjalnych... Może to pomoże... A gra jak chodzi?? Dość szybko, czy też się lubi zacinać??

waszka_12
02.05.2005, 09:51
nie nie chodzi dosyć szybko nie zacina sie:)

waszka_12
02.05.2005, 14:40
Nie stetyniepomogło no trudno musze byc cierliwa i poczkeać ten miesiąć:(

Jillian
02.05.2005, 20:36
Nie stetyniepomogło no trudno musze byc cierliwa i poczkeać ten miesiąć:(
Nie pisz posta pod postem :D
A wogole to ja mam tak samo... Czesto takie cos kreci sie nad głowa jeszcze długo... A znam przypadek kiedy jak simka rodzi, to macha ręką i wtedy się gra caly czas zawieszala.. A mi się zawiesza kiedy śmierć przywraca kogoś do życia... Ciekawe tylko DLACZEGO tak sie dzieje?? :O

natkoza
03.05.2005, 10:18
a ja nie mam i nigdy nie miałam nic takiego :P ciekawe dlaczego :|