Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : brak niektórych sciagnietych dodatków i...:(

wesola
01.05.2005, 22:55
Sciągnełam sobie tapety podłogi i meble..niestety kiedy wgrałam do downloads to połowy z nich nie ma:( co się dzieje?? acha kiedy zmieniam wygląd za pomącą lustra to ubrania na simce mi sie rozmazują i tak juz jest dopoki nie właczę od nowa gry czy jest na to jakaś rada??

lay
02.05.2005, 08:27
Sciągnełam sobie tapety podłogi i meble..niestety kiedy wgrałam do downloads to połowy z nich nie ma:( co się dzieje?? acha kiedy zmieniam wygląd za pomącą lustra to ubrania na simce mi sie rozmazują i tak juz jest dopoki nie właczę od nowa gry czy jest na to jakaś rada??

Może nie masz cepa?? Bez niego nie chodzą przekolorowane predmioty. Mogłaś także nie do końca je rozpakować... Sprawdź folder downloads - czy masz same pliki package...

wesola
02.05.2005, 09:34
problem w tymże wszstko jest rozpakowane i cepa też mam:( ;( ;(

saya
03.05.2005, 18:10
do niektorych package'ow sa instalki ;) niestety mi tez niektore przedmioty nie pokazuja sie w grze i nie mam zielonego pojecia czemu ale na szczescie te najlepsze sie zachowaly... :)

OlaSims2
03.05.2005, 18:46
Kiedyś słyszałam, że na rozmazane ubrania najlepiej wziąć prysznic..., nie wiem czy to zadziała ale warto spróbować... :)

wesola
03.05.2005, 19:01
będę musiała spróbować to z tym prysznicem dzięki:)