PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z tworzeniem dodatków

MasterFlamaster
02.05.2005, 14:46
Mam spory problem, sprawdzając dodatki (ubrania) które przysyłają do mnie inni redaktorzy strony okazało się ,że żadnego nie ma w grze. Wysłałem tagże dodatki własnej produkcji znajmej osobie i u niej też moje dodatki nie działają. Już myślałem ,że mam coś nie tak z grą ale spróbowałem ściagnąć z TSR ubranko i... ono działało. Oco chodzi?

GreenGirl
02.05.2005, 15:01
Mam spory problem, sprawdzając dodatki (ubrania) które przysyłają do mnie inni redaktorzy strony okazało się ,że żadnego nie ma w grze. Wysłałem tagże dodatki własnej produkcji znajmej osobie i u niej też moje dodatki nie działają. Już myślałem ,że mam coś nie tak z grą ale spróbowałem ściagnąć z TSR ubranko i... ono działało. Oco chodzi?
Jeżeli masz TS2 NS to możliwe, że osoba, która nie ma dodatku NS nie będzie mogła mieć takich samych rzeczy jak Ty.

MasterFlamaster
02.05.2005, 15:21
Nawet jak dodatki są robione na podstawie oryginalnych ubrań a nie tych z NS?

Jillian
02.05.2005, 20:47
Nawet jak dodatki są robione na podstawie oryginalnych ubrań a nie tych z NS?

Teoretycznie, ale teoretycznie wtedy powinny działać bo ktoś posiada mesha do tego ubrania. No bo jeśli mesh jest wzięty z jakiegoś ubrania z NS którego nie było w zwykłych TS2, to nie będzie działał u osoby która nie posiada TS2 NS.

MasterFlamaster
05.05.2005, 11:43
Okazało się ,ze ta osoba która sprawdzała moje dodatki i której dodatki u mnie nie działały też ma dodatek NS, wiec to raczej nie wina innych wersji gry.

Mesmerize
05.05.2005, 14:49
hmm... a takie glupie pytanko.. skad bierzesz pliki do wyslania? bo jezeli z "projects" to sie nie dziw.. pliki package, ktore sa ostateczne i beda dzialac w gre sa w "saved sims"

MasterFlamaster
06.05.2005, 13:00
:) Człowiek się uczy całe życie :) To rozwiązuje problem nie działających moich dodatków ale nadal nie wiem dlaczego dodatki innych osób u mnie nie działają (sprawdzane są i u kilku osób działały)