PDA

Zobacz pełną wersję : Ten sam temat:/

Makarenka
03.05.2005, 20:30
Słuchajcie ludzie!Potrzebuje pomocy!Wiem, że były już ten temat, bo go czytałam , ale to troszkę co innego.Mam TS2 od prawie 2 lat a TS2NS od kilku miesięcy.Ściągnełam SimPE i troche pozmieniałam oceny mojej studentce :D Wszystko działało ok, ale po kilku dniach zaczeło się chrzanić.W środe (w ubiegłym tygodniu) zagrałam sobie w TS2NS i włączyłam tą rodzinke. Simka zrobiła jeden ruch i gra się zamkneła, i wyskoczyło okienko z napisem:
,,Działanie aplikacji zostało zakłucone.Aplikacja została zamknięta'', ale potem włączyłam gre i wszystko działało normalnie.Potem wyjechałam na trzy dni i gdy dziś włączyłam gre, znów wyskoczył ten błąd, ale tym razem, gdy ponownie
ją włączyłam błąd znowu się pojawił!Nie wiem co robić. Kompa mam sprawnego,
spełnia wszystkie wymagania.Nie chce przeinstalowywać systemu, bo robiłam to setki razy przez wirusy, ale jak to będzie konieczność, to to zrobie.Jeśli wiecie
co można jeszcze zdziałać , to pomóżcie ;( !!!!!!!PS.Nie chce
mieć odpowiedzi w stylu: ,,Masz pecha'', ,,Coś z programami działającymi w tle'' i ,,Poszukaj sobie, były takie tematy''(bo czytałam je)!

bloodwave
03.05.2005, 20:43
zastanawiające...że masz simsy 2 już 2 lata :) jak one mają ok.7 miesięcy a na studiach ze 2 :P no ale ja nie wnikam....no to wywal simpe wszystko co zwiazane z simsami i zainstaluj gre od nowa....bo chyba innego wyjścia tu nie ma...

T-m
03.05.2005, 20:49
jesli zainstalowalas sobie najpierw simpe, a dopiero pozniej TS2NS, to problem lezy wlasnie w tym - musisz odinstalowac simpe i zainstalowac, jak juz bedziesz miala zainstalowana gre plus dodatek, ale czy rodzinke uda sie odratowac, to Ci nie gwarantuje :-)

Makarenka
04.05.2005, 14:40
jesli zainstalowalas sobie najpierw simpe, a dopiero pozniej TS2NS, to problem lezy wlasnie w tym - musisz odinstalowac simpe i zainstalowac, jak juz bedziesz miala zainstalowana gre plus dodatek, ale czy rodzinke uda sie odratowac, to Ci nie gwarantuje :-)

Nie SimPE mam od nie dawna!

Fayy
04.05.2005, 15:25
A nie masz żadnych dodatków z netu do gry ?

P.S. Jak to możliwe że masz TS2 od 2 lat ? ;)