PDA

Zobacz pełn± wersję : Hack

apes666
04.05.2005, 07:04
Przykro mi, jeżeli taki teamt juz się pojawił, ale piszę, bo dla mnie to wielki problem..

W jaki sposób usun±ć hacki, które znajdowały się w domach pobranych na sims2.ea.com ? tego hacka nie ma w pliku downloads ;/ chodzi mi o butelkę voodoo, która znajdowała się w pewnym domu pobranym przeze mnie. Często j± kupowałam, ale gra zaczęła się psuć, więc próbowałam sięjej pozbyć. Jednynym sposobem bylo wyprowadzenie wszystkich ludzi z okolic i wprowadzenie ich od nowa. Czy jest jaki¶ inny sposób ??

Mesmerize
04.05.2005, 07:10
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706

apes666
04.05.2005, 15:23
¦ci±gnęłam dom od Góralki - Bellę Ćwir razem z rodzin± - i tam znajdowała się butelka voodoo. Fajna rzecz, ułatwiała gre, ale po epwnym czasie gra zaczęła się.. to znaczy, ze jak chciałam przeprowadzić ludzi, przy których używałam butelki, to gdy wprowadzałam ich na pust± parcelę nie działał mi tryb budowania i kupowania. Ta buteleczka jest u mnie chyba w każdej parceli w każdej okolicy, ale nie ma jej w pliku downloads, więc nie mogę się jej pozbyć za pomoc± cleanera. Zainstalowałam j± razem z domkiem. Czy jest jaki¶ inny sposób - powiem szczerze, że mam dosyć po raz trzeci wyprowadzania wszystkich ludzi z wszystkich okolic ;/