PDA

Zobacz pełną wersję : usuniecie dodatków ze sciągniętych parceli

dymek
04.05.2005, 20:35
1Ściagnełam parcele mieszkalne i publiczne z mts2 niektóre były umeblowane i teraz mam w menu np 10 takich samych komputerów ,pokrycia scian które mi się niepodobaja itp. jak się tego pozbyc z gry Prosze pomóżcie bo przez te niechciane dodatki zaczyna mi brakować miejsca na dysku.
2jak usunąc zgry coś co było instalowane przez sims2pack

rainne
04.05.2005, 20:39
najlepiej sprawdź folder downloads tym programem http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706&page=1 i powyrzucaj to, co zbędne.

Karo
05.05.2005, 09:45
1Ściagnełam parcele mieszkalne i publiczne z mts2 niektóre były umeblowane i teraz mam w menu np 10 takich samych komputerów ,pokrycia scian które mi się niepodobaja itp. jak się tego pozbyc z gry Prosze pomóżcie bo przez te niechciane dodatki zaczyna mi brakować miejsca na dysku.
2jak usunąc zgry coś co było instalowane przez sims2pack

Możesz także usuwac niechciane dodatki z poziomu gry, tzn. wejdź w tryb kupowania lub budowania i zacznij przeglądać dodatki. Jak klikniesz na jakiś z gwiazdeczką (czyli z internetu) to obok jego opisu pojawia się ikonka "usuń" ,kliknij na nią i wyświetla się pytanie czy chcesz usunąć , potwierdzasz i gotowe.Tak możesz usuwać obiekty, ściany, podłogi , pokrycia terenu itp.A jeśli wejdziesz w tryb tworzenia rodziny to możesz tak samo usuwać ubrania, makijaze , oczy itp.