Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : hel me!!! <nastolatka i ciąża>

kate15
05.05.2005, 16:46
otóż to...ostatnio ściągnęłam sobie patcha na ciąże nastolatek :D ...wszystko było ok...dopóki nie miał zacząć jej sie powiększyc brzuch..i wtedy moja simka nie mogła zrobic nic innego tylko stała i machała rękoma...i tak cały czas <az do smierci z braku pożywienia> czy da się coś zrobic zeby tak nie byłoo?? :1smutny: ;(

berata
05.05.2005, 18:10
Za pomocą tego (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706&highlight=niebezpieczne+domy) programu usuń hack. Widocznie masz złą jego wersję. Wątpię, czy da się zrobić coś innego.

Ametyzd
05.05.2005, 18:57
Zamiast tego możesz pomajstrować w SimPE. Jest na forum poradnik :)

kate15
05.05.2005, 21:39
no qrcze niewiem nadal mi coś nie działa......... ;(

natkoza
05.05.2005, 21:49
zapisz sobie grę, a następnie sprzedaj simke (moveobjects on) zapisz to i wyjdź na chwilę z domku( do otoczenia) i szybciutko wróć do domku i będzie wszystko ok. Ja tak robiłam, tylko jest problem mi się zawsze czworaczki rodzą :D

rainne
05.05.2005, 21:52
zapisz sobie grę, a następnie sprzedaj simke (moveobjects on) zapisz to i wyjdź na chwilę z domku( do otoczenia) i szybciutko wróć do domku i będzie wszystko ok. Ja tak robiłam, tylko jest problem mi się zawsze czworaczki rodzą :D
akurat ta metoda nie zawsze pomaga (wiem z autopsji).
próbowałaś może zmienić hack? może błędy jego przeważają nad korzyściami.
inny hack (umożliwiający to samo; kompatybilny z Na Studiach) można ściągnąć stąd http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=56865&page=1
co jednak nie zmienia faktu, że rodzinka do kasacji. wyprowadzka nawet nie pomaga w niektórych przypadkach.

Fizzly
05.05.2005, 22:25
Zaraz... Czworaczki? :| Można?

Trish
06.05.2005, 07:33
Zaraz... Czworaczki? :| Można?
Czworaczków w grze nie można posiadać. Bliźniaki to najwięcej ile można posidać za jednym razem.

kate15
06.05.2005, 15:57
wielkie dzieki wszystkim B) spróbuje ten kod moveobjects on / moze zadziala :\ \mam nadzieje ;(

natkoza
06.05.2005, 16:00
no mi też się wydawało, że bliźniaki to max, ale się przeliczyłam :/ i za każdym razem jak moja simka jest w ciąży to rodzą się czworaczki, a w najlepszym wypadku trojaczki :(

Biała dama
06.05.2005, 17:29
no mi też się wydawało, że bliźniaki to max, ale się przeliczyłam :/ i za każdym razem jak moja simka jest w ciąży to rodzą się czworaczki, a w najlepszym wypadku trojaczki :(
Oooo.. kurcze!!! TO jest trochę niemożliwe!!!! Mi się zawsze jedno dziecko rodzi i przeważnie dziewczynka :) Ja bym chciała żebyś dala zdjęcie potwierdzające że masz czworaczki i że naprawdę to były czworaczki!!!

kate15
06.05.2005, 17:30
ooo a ile ja bym dała zeby moja miala trojaczki ....fajne to musi być ;P :D
/ ooo daj zdjątko to będziemy pewni ze mogą byc :P

Biała dama
06.05.2005, 17:35
ooo a ile ja bym dała zeby moja miala trojaczki ....fajne to musi być ;P :D
/ ooo daj zdjątko to będziemy pewni ze mogą byc :P
Mi się u Diny Kaliente urodziły bliźniaki!! I nie mogę sobie poradzić. Asia i Adaś:)

Ametyzd
06.05.2005, 17:37
Zdjęcie nie może być dowodem. Nie zawsze. Bo spróbuj zrobić tak: wpisz kod move_objects on, weź sima, naciśnij Shift i upuść sima. I zrób "Atak klonów". :D

natkoza
06.05.2005, 17:49
ja bardzo chętnie sprawiłabym, żeby moja simka urodziła jedno dziecko, albo conajwyżej bliźniaki :\ mam dość już. Jak mi się rodzą czworaczki to już gry nie zapisuje...

Sabina i Patrycja
06.05.2005, 17:58
Zaraz, zaraz. Czworaczki? Nie, to jest nie możliwe :O . Uwierzę jeśli zobaczę coś takiego: jak ci sie będą rodzić te dzieci to zrób screena (Print Screen) w tym momencie kiedy pisze ci (standardowo u wszystkich): Nowy członek rodziny już w drodze lub coś tam gdy rodzą się bliźniaki i wtedy kiedy masz nadawać dzieciom imiona. No nie, na słowo mnie nie przekonasz :nugged:.

natkoza
06.05.2005, 18:07
przy najbliższej okazji tak zrobie... i udowodnie

kate15
06.05.2005, 20:01
zrobiłam jak mówiłaś ale nie ma czworaczków ani trojaczków a tymbardziej bliźniaków :\ niewiem....a szkodaa.....ciagle tylko pojedyńcze ;( a tak wogóle pierwszy raz jak zrobiłas tym moveobjects to nastolatke czy dorosłą??

vana
07.05.2005, 08:11
Na trojaczki i czworaczki jest oddzielny hack- dostępny na tym samym forum, co hack umożliwiający ciążę nastolatek. Liczba dzieci zależy tam chyba od liczby pokoi dostęnych w domu, czy jakoś tak.

kate15
07.05.2005, 10:30
a mogłabyś mi dać linka na tego hacka?? ;)