PDA

Zobacz pełną wersję : Zpolszczenie

Sushi007
06.05.2005, 14:03
Powiedz cie mi albo lepiej doradzie: moge mieć sims 2 na studiach ale to bedzie angielska wersja i będze miala program do spolszczenia tego(przłożenie na polski) powiedz cie mi czy oplaca mi się to czy nie wiaże się coś z tym z chodzeniem simsów 2 na studiach (z ury przepraszam jak był taki temat i podajcie mi strnke jak jest nigdzie nie znalazłam )
pli ;( ;( ;( ;(

Jillian
06.05.2005, 16:52
Jeśli chcesz coś wiedzieć na ten temat przeszukaj forum opcją "szukaj" i wpisz "spolszczenie". A poza tym, do oryginalnej gry nie potrzeba spolszczenia ;P

Sushi007
07.05.2005, 11:15
Jeśli chcesz coś wiedzieć na ten temat przeszukaj forum opcją "szukaj" i wpisz "spolszczenie". A poza tym, do oryginalnej gry nie potrzeba spolszczenia ;P

Wiesz tyle to ja wiem :) tylko się pytam czy coś sie stanie moim sims 2 jak wgram angielską wersje na studiach (wpisałam spolszczenie tylko wiesz jakos nic nie wyszlo tylko so simsów 1 a o dwójce nic nie bylo) ;( ;( ;(

T-m
07.05.2005, 13:10
podczas instalacji wybierasz sobie jezyk, ktory chcesz, zeby byl w grze i o ile mnie pamiec nie myli, to oryginaly maja tych opcji kilkanascie - to nie jest Football Manager, ktory ma wersje jezykowa dla kazdego kraju, w ktorym jest wydawany, tylko to jest gra multilanguage.

P.S. nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze nie wolno kupowac gier poza granicami kraju w ktorym jestes ? takie mamy prawo :D