Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : big rozpacz po rozstaniu :P

sims_rules
06.05.2005, 21:14
hmm... zrobilam sobie rodzinke, i dla zabawy takie cos :P, ze taki piekny, cudowny koles byl mezem takiej mutantki. ustawilam to na samym poczatku. nie byli w sobie jakos masakrycznie zakochani, tak, jak sa malzenstwa ustawione na samym poczatku. w tej rodzince oprocz tej parki byla jeszcze ladna babka, i brzydki facet :P. no i moj zamiar mial byc taki, ze ten brzydki facet mial zarabiac na nich, ten gosc mial zdradzac ta brzydule z ta ladna, w koncu mial zerwac z ta swoja zona brzydka i byc z ta ladna i fajna.

haha. jasne.

po rozstaniu facet zwariowal. przyszedl doktor i go wyleczyl.

zaraz on i ta ladna dziewczyna zakochali sie w sobie, wyszli za siebie, ich kontakty sa 100 w kontaktach dziennych i trwalych, babka jest w ciazy, a on...?

w pragnieniach ma dalej ta stara swoja zone brzydka. chce z nia flirtowac, chce sie z nia calowac, flirtowac... no i chce miec niemowle, jak kazdy sim z aspiracja rodzina. ech :/

a z tamta byla swoja to nawet przyjaciolmi nie sa. w dziennych ma -30, w dlugotrwalyuch 25. co on ma az taki sentyment, zeby myslec ciagle o jakiejs swojej bylej zonie, jezeli jego obecna ma dziecko, i jezeli kocha ja niby? :P

co mam zrobic?

sasha fierce
06.05.2005, 21:28
Lekki bezsens, ze tak powiem. Ja na twoim miejscu tylko i wyłącznie majstrowała w SimPe, po co się męczyć?

Eudoksja
06.05.2005, 21:47
Za niedlugi czas mu sie odmieni tez tak mialam :)

Jillian
06.05.2005, 22:30
Hmmm... Cóż... Można by spróbować kodem boolProp testingCheatsEnabled true, nacisnąć trzymając ctrl na pragnienie związane z dawną żoną, i jeśli nadal będą się pojawiać pragnienia z nią związane, to możesz poprostu rozwinąć facetowi kondycję a babie nie i kazac im się bić :D (walczyć) To pomaga bo zyskuje sobie status wroga i wtedy na peeewno nie będzie chcial sie z nia calowac.