Zobacz pełną wersję : Jak umieścić postać?
Miałam jakiś czas temu formata dysku C: . Save' y (jak na przykład postacie czy domy) przeniosłam na E: . Bardzo zależy mi na jednej rodzince. Jak mogła bym bez problemów umieścic je w na nowo zainstalowanej grze?
PS. Proszę o BAAAAARDZo szybkie odpowiedzi :(
Nie jestem pewna, ale po zainstalowaniu gry z powrotem to przenieść w odpowiednie miejsce na C.
hmmm.. zrobilam to zanim napisalam ten post :\ ...... i jak otwieram Miłowo w SImPE to ciagle mierrory wyskakuja :( ..... zna ktos bezpieeczniejszy pomysl?
viper_88
09.05.2005, 17:17
Jeśli przed reinstalacją skopiowałaś cały folder EA GAMES z Moich dokumentów, to wstaw go tam z powrotem :) A jeśli kopiowałaś coś innego, no to chyba nic z tego nie będzie...
To prawda. Ten folder EA GAMES w Moich Dokumentach zawiera informacje o wszystkich Twoich rodzinach, dzielnicach, zainstalowanych obiektach, muzyczkach, filmikach do telewizora, projektach do Warsztatu i Majstra Plus itd. itd. W samym folderze z grą jest tylko gra, nic zmodyfikowanego przez Ciebie, żeby inni użytkownicy korzystający z tego samego kompa nie mieli Twoich rzeczy. Oni mają swoje rzeczy w swoich dokumentach. :)
viper_88
09.05.2005, 17:36
W samym folderze z grą jest tylko gra, nic zmodyfikowanego przez Ciebie, żeby inni użytkownicy korzystający z tego samego kompa nie mieli Twoich rzeczy. Oni mają swoje rzeczy w swoich dokumentach. :)
Trzeba jeszcze podkreślić, że tak jest tylko wtedy, kiedy ktoś posiada Windows XP i osobne profile :)
dzieki ale ja chcę przenieść do gry tylko JEDNą 3-os. rodzinkę.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.