Zobacz pełną wersję : Mój Sim nie chce wstać!
.:WiLa:.
07.05.2005, 17:50
Mój Sim,że tak powiem po ,,czymś" poszedł spać :) Simce nie chciało sie spac wiec poszła sie czymś zając. Chciałam, żeby sim wstał i dałam ,,obudź" ale on zaczął marudzić i dalej poszedł spać. Skreśliłam to okienko u góry, ale on dalej to samo :( I tak do teraz :O Okienko jest przekreślone, a on od czasu do czasu lekko sie podnosi i ,,mówi", że nie chce wstac :( Ale najdziwniejsze, że ma PEŁNĄ energie :O Jak go obudzić? :wacko:
może to jakiś bład w grze ?? spróbuj wyjść z gry i jeszcze raz wejść :\
mialam tak samo :\ .......albo masz wyjscie z jego łozka czyms zastawione[szafa,stolik,krzeslo itp.] jak nie to wpisz kod moveobjects on i przesun łozko razem z nim gdzies gdzie jest duuzo miejsca wtedy wyjdzie z niego :D
08.05.2005, 16:53
Nie jest niczym zastawione, a jak użyłam tego kodu to dalej zachowywał się jakby był w łożku, czyli marudził, że nie chce z niego wyjść ;( Energii ma na full, ale reszta spada, wiec może zareaguje jak bedzie musial iść do łazienki?? :O Ciekawe jak to jest umrzeć z lenistwa! :D
Nie jest niczym zastawione, a jak użyłam tego kodu to dalej zachowywał się jakby był w łożku, czyli marudził, że nie chce z niego wyjść ;( Energii ma na full, ale reszta spada, wiec może zareaguje jak bedzie musial iść do łazienki?? :O Ciekawe jak to jest umrzeć z lenistwa! :D
Może po prostu go sprzedaj?? Wyjdziesz i wejdziesz do gry, to powinien być normalny... Możesz także go przeprowadzić... lub poprawic humor (nie wiem, czy podziała)...
08.05.2005, 19:23
Może po prostu go sprzedaj?? Wyjdziesz i wejdziesz do gry, to powinien być normalny...
Ale czy jak go nie sprzedam to na zawsze nie zniknie z rodziny?? Ale to jak wróce z powrotem do tej rodziny to sie pokaże? Bo myślałam, że jak sie ich kasuje w the Sims 2 to na zawsze :O
napewno bedzie [ musi byc] , wpisujesz kod moveobjects on i bierzesz go i na pasek sprzedaży....dajesz save wychodzisz do otoczenia i spowrotem do domku ..i voila! stoi obok skrzynki na listy :P
09.05.2005, 09:44
Wieeeeeeeeelkie dzieki! :w00t: Jesteście super! Nie wiem co bym bez was zrobiła! Jeszcze raz dziex! :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.