PDA

Zobacz pełną wersję : Internetowe Simsy

MARTYSKA
08.05.2005, 14:53
A co mam zrobić aby włączyć SIMSY takie inernetowe agy grać z kimś z netu :( pomuszcie mi proszę ;( :wall: nie wiem co mam robic

mar(tunia)
08.05.2005, 14:54
A co mam zrobić aby włączyć SIMSY takie inernetowe agy grać z kimś z netu :( pomuszcie mi proszę ;( :wall: nie wiem co mam robic
Nie ma wersji online The Sims 2. A przynajmniej jeśli są simsy internetowe, to nie mam o nich zielonego pojęcia.

rainne
08.05.2005, 17:17
Nie ma wersji online The Sims 2. A przynajmniej jeśli są simsy internetowe, to nie mam o nich zielonego pojęcia.
jest the sims online, ale jest to gra o grafice i możliwościach the sims 1.
w dwójce nie można na razie gtrać w trybie multiplayer czy to w domu czy za pośrednictwem internetu. jedyne co pozostaje to zmienianie się miejscami podczas rozgrywki.

MARTYSKA
08.05.2005, 18:55
nie kapuje?????????????????????????
a o co chodzi z tą grafika dla mnie moze byc kiepska
a jak mam tam wejsc????????????????????????????????? :\

rainne
08.05.2005, 18:58
nie kapuje?????????????????????????
a o co chodzi z tą grafika dla mnie moze byc kiepska
a jak mam tam wejsc????????????????????????????????? :\
musisz wejść do sklepu, kupić the sims online. następnie zarejestrować się na stronie the sims online.
za jakiś czas będziesz musiała płacić za korzystanie z tej gry i granie z innymi użytkownikami w internecie na serwerach maxisa (czy czego).
poza tym musisz znaleźć polskich graczy, jeśli nie znasz angielskiego, a ich z kolei wielu nie jest bo nikomu nie chce się płacić miesięcznie kilku dolarów.
strona the sims online - http://www.eagames.com/official/thesims/thesimsonline/us/nai/index.jsp