Milka10
07.05.2005, 14:12
Czesc ! Jestem Tu Nowa . Czy Ktoś Mógłby Mi Podać Strone Gdzie Mogłabym Ściągnąć Dodatki Do TH2 , a Potrzebuje :
- wózyk dla niemowlaków (może służyć do tego samego co kojec )
-kojec ubogi
-takie biedne ubranka dla kobiety i mężczyzny
-jakieś blee włosy dla babki
....................
Wiem że było na temat o " Jak urodzic bliznikaki" i wszystkie przejrzałam i robiłam co kazali jadła moja simka ciastka i sphagetti cały czas , i tak sie urodziło jedno dziecko... :/
Czy moglibyscie mi podac stronke z basenami i piaskowinicami do małych simsów i jakies zjeżdżalnie hustawiki dla małych i duzych dzieci (tylko nie z modhesims ,bo nie umiem tam nic zrobic)
łozka pietrowe , łóżeczka dla małych dziecii z kocykiem
Jakbyście mogli podajcie mi prawdziwy przepis na blizniaki .
Jakby szlo to jakas fryzurke z grzywka na kant taka ścieta ,
P,S, Czy idzie ściagnac w klatce lub w akwarium jakiegos futrzaka ?
Nie bede dalej wymieniac powiem tak : potzrebuje dodatkłów dla biednej rodziny z niemowlakiem
Dzieki =) :O
- wózyk dla niemowlaków (może służyć do tego samego co kojec )
-kojec ubogi
-takie biedne ubranka dla kobiety i mężczyzny
-jakieś blee włosy dla babki
....................
Wiem że było na temat o " Jak urodzic bliznikaki" i wszystkie przejrzałam i robiłam co kazali jadła moja simka ciastka i sphagetti cały czas , i tak sie urodziło jedno dziecko... :/
Czy moglibyscie mi podac stronke z basenami i piaskowinicami do małych simsów i jakies zjeżdżalnie hustawiki dla małych i duzych dzieci (tylko nie z modhesims ,bo nie umiem tam nic zrobic)
łozka pietrowe , łóżeczka dla małych dziecii z kocykiem
Jakbyście mogli podajcie mi prawdziwy przepis na blizniaki .
Jakby szlo to jakas fryzurke z grzywka na kant taka ścieta ,
P,S, Czy idzie ściagnac w klatce lub w akwarium jakiegos futrzaka ?
Nie bede dalej wymieniac powiem tak : potzrebuje dodatkłów dla biednej rodziny z niemowlakiem
Dzieki =) :O