PDA

Zobacz pełną wersję : ...mój simsowy problem...

anex18
10.05.2005, 14:31
Mam problemy:
1. Moj simowe idą do łóżka, kładą się naciskam "Postaraj się o dziecko" i nie rodzi się dziecko jest ta muzyczka, gram nimi i ona nawet nie jest w ciązy. Co się dzieje?
2. Mojego sima porwali kosmici. Oczywiście wrócił ale nie był w ciązy! Przy wysyłaniu simsa w kosmos wpisywałam ten kod. Nie pamiętam jaki on był.Była to kobieta, co zrobić żeby ona wróciła z kosmosu z brzuszkiem? ;(
3. Chciała bym mieć w simsach bliźniaki jak je zrobić ? :1smutny:
4. Moja siostar cioteczna wysłała w kosmos wszystkich domowników, jeden po drugim. Czekała, czekała i nie wrócili co zrobić żeby wrócili?

Jeszcze jedno moja koleżanka ma internetową rodzinkę też chciałabym ją mieć dlatego poszukuje taty, mamy, sióstr,braci i cioci !! Przyjmuje (prawie) każdego !! ;)

Bardzo proszę o pomoc będę starasznie wdzięczna !! Odpiszcie szybko !!Proszę !!

rainne
10.05.2005, 16:01
1. simka teraz w ciąży jest przez trzy dni. następnego dnia dopiero powiększa się jej brzuch, kolejnego powiększa się jeszcze bardziej, dopiero na trzeci dzień następuje poród. czekałaś więc trzy dni?
2. kobiety nie zachodzą w ciążę z ufo. chyba że za pomocą hacku.
3. kazać simce jeść ciasteczka i trzymać kciuki. poszukaj na forum tematów na ten temat, było takich mnóstwo.
4. poczekać jeszcze? ;)

anex18
11.05.2005, 14:22
Wyprubuje te metody. Masz racje nie czekałam 1 dnia. Mam prośbę ktoś może dać mi ten hack?? Jeśli ktoś wiedział by z kąd ściągać ten hack to bardzo proszę o link(zwracam się między innymi do rainne). Będę bardzo wdzięczna :D

Nugate
13.05.2005, 18:53
A czy musisz koniecznie wyslac kobiete zeby urodzila ufolka? Ja wysłałam faceta i urodził mi sliczną małą ufolke Shayla ma na imię)

viper_88
14.05.2005, 18:41
3. Chciała bym mieć w simsach bliźniaki jak je zrobić ? :1smutny:
Ludze... Korzystajcie czasem z WYSZUKIWARKI, to nie boli ;)... http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18194

Jillian
15.05.2005, 12:44
Możesz zrobić kobitce dziecko ufoo :) Wystarczy wcisnąć ctrl+shift+c, wpisać kod boolProp testingCheatsEnabled true , kliknąć z shiftem na simkę, wybrać "spawn..." potem "tombstone L or D". Na nagrobku który się pojawi wybieramy "Make me alien pregnant". I gotowe ! Kobieta jest w ciąży z zielonym ludkiem :D

efciaq
15.05.2005, 12:47
pfff..... jak mi jeden gosc polecial w kosmos to (nie wiem czy to dlatego) wzielam drugiego i on tez patrzyl przez teleskop. wtedy wlasnie tamten wrocil... ale jak wyslalas cala rodzinke to chyba nie wroci:)

Trish
15.05.2005, 13:09
Ja wysłałam całą rodzinke w kosmos!
Nie wróciła!...

anex18
15.05.2005, 15:40
Dzięki za wskazówki na pewno je wypróbuję !! Mam jeszcze jedno pytanie co zrobic żeby nastolatki zaszy w ciąże i żeby dorośli mogli być z nastolatkami ? Słyszałam że jest do tego potrzebny hack. Czy ktoś może mi podać stronke na którym go znajdę ?

shadow-95
17.05.2005, 17:54
modthesims2.com czy cos takiego, jak nie zadziala to poszukaj na googlach modthesims2