Zobacz pełn± wersję : Jak przeniesc simow z jednego otoczenia do innego?
Jak w temacie.
Nie moige nic na ten temat znalezc. A moze sie nie da? Jednnak pewnie jest jakis sposob.
Chce przeniesc istniejacych simow np z Milowa do otoczenia ktore sam stworzylem zeby tam grali.
Jak to zrobic?
Jak w temacie.
Nie moige nic na ten temat znalezc. A moze sie nie da? Jednnak pewnie jest jakis sposob.
Chce przeniesc istniejacych simow np z Milowa do otoczenia ktore sam stworzylem zeby tam grali.
Jak to zrobic?
nie możesz znaleĽć? szkoda. tyle tematów na ten temat było.
ok - wprowadzasz sima do domu. następnie zapisujesz i wychodzisz. następnie przenosisz dom, w którym sim mieszka do skrzyni domów (taki domek ze strzałeczk±, którym się wskazuje parcelę do przeniesienia).
jak się domek przeniesie wybieramy inn± okolicę. wtedy otwieramy skrzynię domów (w dziale z zamieszkałymi chatkami) i ustawiamy w miejscu, które nam odpowiada. i tyle.
No tak, ale to jest całkowite przeniesienie wraz z majatkiem, a ja raczej chciałbym przeniesc tylko sima z kas± albo i bez ale bez domu:D
Np mam studentów ktorzy po skonczeniu studiow mogliby sie pojawic w mojej nowej okolicy a nie w tej gdzie studiowali...
Ależ masz problem. :/ Stawiasz domek z rodzink± w nowej okolicy. Wchodzisz tam, bo gra musi zaktualizować informacje o miejscu zamieszkania simków. Wychodzisz do otoczenia, wyprowadzasz rodzinkę z domku, niszczysz domek i masz sam± rodzinkę. :) ///Podobno jak wszystko się zdrabnia, człowiek lepiej rozumie/// :)
Mesmerize
10.05.2005, 19:29
No tak, ale to jest całkowite przeniesienie wraz z majatkiem, a ja raczej chciałbym przeniesc tylko sima z kas± albo i bez ale bez domu:D
Np mam studentów ktorzy po skonczeniu studiow mogliby sie pojawic w mojej nowej okolicy a nie w tej gdzie studiowali...
w okolicach uniwersyteckich moga przebywac tylko i wylacznie studenci.. a po zakonczeniu studiow sim staje sie doroslym, co oznacza, ze juz nie moze przebywac w kampusie... po tym jak sim zmieni przedzial wiekowy, i wsiadzie do taksowki laduje w skrzyni rodzin, czyli mozesz go umiescic w dowolnej okolicy i w dowolnym domu.
aha.. zebys sie nie zdziwil.. sim po studiach nie ma majatku ze studiow.. te pieniadze przepadaja. dorosly sim w skrzyni domow ma bodajze 20tys na koncie tak jak kazdy sim, ktorym zaczynasz nowa gre.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.