Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : jak zrobic garaz???

sasanka_sasaneczka
10.05.2005, 19:19
heej! prosze powiedzcie mi jak zrobic garaz! i skad wziac potem(jak juz sie go zrobi) samochod zeby go tam wstawic?? z gory dziekuje za odpowiedzi!

rainne
10.05.2005, 19:25
Sasanka. Jest dużo postów o garażu. Wystarczy tylko poszukać :)
szkoda tylko, ze żadnego nie podałaś.

garaż to nic innego jak 4 ściany oklejone ściągniętą dobrą tapetą (czyli podobną do takiej używanych normalnie w oklejaniu garażów ;) )
auta można ściągnąć stąd - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=11731&page=1&highlight=cars
wkłada się plik, po rozpakowaniu, do Downloads w Moich Dokumentach. Nie kolidują z Na Studiach, wg tego co pisze autor dodatku.
niestety nie jeżdżą, ozdabiają jedynie.

hmmmmm
11.05.2005, 18:44
A do tego żeby bardziej przypominało garaż możesz inną farbą "namalować" drzwi

Sims2Extra
12.05.2005, 20:35
szkoda tylko, ze żadnego nie podałaś.

garaż to nic innego jak 4 ściany oklejone ściągniętą dobrą tapetą (czyli podobną do takiej używanych normalnie w oklejaniu garażów ;) )
auta można ściągnąć stąd - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=11731&page=1&highlight=cars
wkłada się plik, po rozpakowaniu, do Downloads w Moich Dokumentach. Nie kolidują z Na Studiach, wg tego co pisze autor dodatku.
niestety nie jeżdżą, ozdabiają jedynie.

Nie rozumiem sciągam plik a mi pisze że mam wpisać login i hasło lub się zarejestrować gdy to próbuje zrobić strona się wyłącza ???
Czy ty musiałaś się tam rejestrować jeśli tak to odpowiedz ??? :( :\

rainne
12.05.2005, 20:46
Nie rozumiem sciągam plik a mi pisze że mam wpisać login i hasło lub się zarejestrować gdy to próbuje zrobić strona się wyłącza ???
Czy ty musiałaś się tam rejestrować jeśli tak to odpowiedz ??? :( :\
jestem zarejestrowana na tym forum.
nie wiem co jest nie tak ze stroną. mi działa bez zarzutu. próbuj do skutku.

Sims2Extra
12.05.2005, 21:31
Nie mogę tego sciagnac ??? ciagle mi wyskakuje czy chce to ponownie sciagnac poniewaz nie udalo sie :\

P.s. Używam Dap'a ( Download Akcelerator Plus ) :(

viper_88
13.05.2005, 13:12
Nie mogę tego sciagnac ??? ciagle mi wyskakuje czy chce to ponownie sciagnac poniewaz nie udalo sie :\

P.s. Używam Dap'a ( Download Akcelerator Plus ) :(
On tak czasami ma... Najlepiej ściągnij ten plik przez Explorer :)