Zobacz pełną wersję : Problem z Uruchomieniem Sims 2 :/
Moze zaczne tak... podczas instalacji The Sims 2 nie mam zadnych klopotow z serialem rmowniez nie jak i z crackiem takze nie problem pojawia sie gdy usiluje uruchomic gre pokazuje sie logo EA Game i po chwili gra sie wylacza pokazujac mi komunikat z bledem.... jezeli jest ktos kto moze mi pomoc bede bardzo wdzieczyny... :/
Hunter666
11.05.2005, 06:04
A nasze forum będzie Ci wdzięczne jeżeli raczysz przeczytać jego regulamin i zrozumieć niestosowność swojego posta. TU NIE ROZMAWIAMY O NIELEGALNYCH WERSJACH GRY. Na tym kończymy nasz program i zapraszamy na kolejny odcinek z serii "Czytaj Regulamin".
Hunter jakiś przewrażliwiony jesteś :) Przeciez on (no dobra :P ) tylko napisała, że nie ma problemu z serialem i z crackeim też nie. Nie musi od razu mieć pirata ;)
Chopie (no tak xD) a ty wogóle masz włożoną płytę do napędu? I jaki błąd? konkretnie. Nikt tutaj jasnowidzem nie jest. Chcesz konkretnej pomocy, to potrzebne są konkretne informacje.
Hunter666
11.05.2005, 11:38
Droga Guralko ! Po pierwsze to jest facet bo pisze że jest "wdzięczny" a po drugie gdy pisałem z rana tego posta wyraźnie pisało w jeego poście że ZCRAKOWAŁ gre i mu nie działa także ja raczej nie jestem przewrażliwiony. Faktem jest że może nie mieć pirata, ale jak na razie wszystko wskazywało na to iż jest to nielegalna wersja gry:\ .
z uporem maniaka będę powtarzał, że crackowanie jest wskazane w celu zwykłej oszczędności!!!
Na cholere używac płyt, które się po jakimś czasie po prostu zniszczą skoro po to jest crack aby temu zapobiec?
Chyba, że jesteście wszyscy milionerami :D
Mesmerize
11.05.2005, 13:13
nie crack, moj drogi, crack jak sama nazwa wskazuje sluzy do crackowania czyli lamania zabezpieczen programu.. nie mam racji? do "oszczednosci" moza uzywac obrazu plyty, mini discu, ale nie cracka, poza tym z crackiem nie bedzie dzialac budowanie.
obrazy płyt lub mini-obrazy płyt też służą oszczędności płyt CD a nie muszą odrazu wskazywać że ktoś ma pirata :]
Jak go zwał tak zwał, akurat w TS2 wyatarczy mini obraz ale w szeregu innych gier nie ma takiej opcji i rzeba stosowac inne .
Mam gry, wydane przez dustrybutorów, na których jest załączony crack i instrukcja jak go używać, czy to oznacza, ze ci dystrybutorzy sami sobie robią na złość?
Mesmerize
11.05.2005, 13:23
Jak go zwał tak zwał, akurat w TS2 wyatarczy mini obraz ale w szeregu innych gier nie ma takiej opcji i rzeba stosowac inne .
Mam gry, wydane przez dustrybutorów, na których jest załączony crack i instrukcja jak go używać, czy to oznacza, ze ci dystrybutorzy sami sobie robią na złość?
wiesz... na stadionie 10lecia tez sa "dystrybutorzy" i sie nie dziwie ze dolaczaja cracki.. a tak wogole to mozna wiedziec jaka gre zdobyles z crackiem? z ciekawosci.
Hunter666
11.05.2005, 14:10
Mam gry, wydane przez dustrybutorów, na których jest załączony crack i instrukcja jak go używać, czy to oznacza, ze ci dystrybutorzy sami sobie robią na złość?Orginalna gra z załączonym crackiem? Wybacz, ale pirima aprilis był miesiąc temu. No chyba że ta gra to jakiś "Saper" albo "Tetris":D . Jakby był dołączony crack to każdy mógłby korzystać z gry na każdym kompie:\ . Poza tym ja sam korzystam z obrazu płyty, właśnie z "oszczędności", a obraz płyty to nie jest to co crack.
Ta??
Proszę bardzo:
Victoria under the sun - wydana przez USCA Paradox wersja amerykańska zakupiona gdzies w New Jersey
Hunther the dragon - Calipso inc
Pirates Hunter (w Europie- Port Royal) wydana przez Atari zakupiona w stanie Illinois
I jeszcze kilka innych ale akurat nie mam pod reka:d
Pozdrawiam
PS
Wy macie jakiegoś lekkiego szmergla na punkcie robienia kopii ??:D
Hunter666
11.05.2005, 21:04
Kopie gier to nie to samo co obrazy płyt. A co do tych gier... to nie są tytuły z wyższych półek o które ludzie by się zabijali, więc nawet mnie to nie dziwi że mogą być do nich dołączone cracki (nie twierdzę iż są badziewne:) ). Poza tym zostały zakupione za granicą gdzię jako iż jest większy standard życia ludzie mogą sobie pozwalać na nowinki elektroniczne czego nie można powiedzieć o Polsce, gdzie pirat pirata pogania.
Ta??
Proszę bardzo:
Victoria under the sun - wydana przez USCA Paradox wersja amerykańska zakupiona gdzies w New Jersey
Pirates Hunter (w Europie- Port Royal) wydana przez Atari zakupiona w stanie Illinois
I jeszcze kilka innych ale akurat nie mam pod reka:d
Pozdrawiam
PS
Wy macie jakiegoś lekkiego szmergla na punkcie robienia kopii ??:D
:O
Pirates Hunter (w Europie- Port Royal)
O proszę nasz hakier nie wie jaka jest różnica między crackiem a patchem. Taaa... Ciekawe...
już rzekłem jak go zwał...
Mówię o programie umożliwiającym grę po zainstalowaniu owego bez używania oryginalnych plyt. Jest mnóstwo takich gier.
Mesmerize
12.05.2005, 13:15
ale to patch, ktory dziala Tylko z oryginalna gra.. tak ciezko zrozumiec.. patchowanie, a crackowanie to zupelnie co innego.. chlopie pomysl zanim zaczniesz wypisywac glupoty.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.