Zobacz pełną wersję : Ciąża w normalnym ubraniu
Czy da się tak zrobić żeby simka jak jest w ciąży to chodziła w codziennych ciuchach? A czy da się ściągać jakieś ubrania dla matek??
Nie
Tak da się ale nie pamieam strony ale chyba na zadnej stronie nie da się żeby chpodziła w takich ciuchah jak no normalna simka beata
I co konkretnie wnosi Twój post do tematu? Chyba tylko wprowadzenie w błąd. Tu http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=8259&highlight=clotes jest hack pozwalający kobiecie ciężarnej zmienić bieliznę, piżamę i kostium kąpielowy (na wszystkie, jakie ma aktualnie w szafie). U mnie działa, ale nie obiecuję, że u wszystkich będzie. Pamiętajcie o kopii zapasowej przed zainstalowaniem :)
PS na tym forum (które podałam) kiedyś były też ciuszki dla ciężarnych, które były w katalogu bielizna, ale wyglądały jak codzienne, tak, że simka w ciąży spokojnie mogła je nosić :) Polecam się rozejrzeć :)
rainne edit: to wnosi, iż z taką rangą trzeba zachowywać się tak, jak należy ;) sorry za edita :)
Eveline, a da się ściągnąć ubranka ciążowe dla zwykłych Simek? To znaczy, żeby Simka ubrała sobie takie ubranko i żeby było, że jest w ciąży ;)
Już znalazłam sposób: sciagnelam hacka z modthesims2 zeby dalo sie chodzic w bieliznie normalnej podczas ciązy a przemianowalam kilka ciuchow z ubran codziennych na bielizne w warsztacie B)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.