PDA

Zobacz pełną wersję : studia a dziecko

szymanska
15.05.2005, 14:36
własnie czy studentka moze miec dziecko?moze istnieje na to jakis kod,zeby pojawila sie opcja ''postaraj sie o dziecko''????PROSZE POMOZCIE!

Raija
15.05.2005, 14:45
To nie jest odpowiedni dział na pytania tego stylu ale odpowiem. Studenta, nie może mieć dziecka, może się zaręczyć i baraszkować w łożku (XD) ale dziecko może mieć dopiero o ukonczeniu studiów.

Lillian
15.05.2005, 14:59
Może mieć dziecko ;p. Trzeba tylko użyć kodu boolProp testingCheatsEnabled true. Potem trzymając SHIFT kliknąć na simkę. Wybrać opcję SPAWN. Potem Tobstone of L and D, następnie Get Pregnant with... i potem wybierasz, z kim ma być w ciąży.

szymanska
15.05.2005, 15:00
To Znaczy Ze Nie Ma Zadnego Kodu???

szymanska
15.05.2005, 15:14
Może mieć dziecko ;p. Trzeba tylko użyć kodu boolProp testingCheatsEnabled true. Potem trzymając SHIFT kliknąć na simkę. Wybrać opcję SPAWN. Potem Tobstone of L and D, następnie Get Pregnant with... i potem wybierasz, z kim ma być w ciąży.

:* :* :* dzieki!!!!!!

kartofelq
15.05.2005, 15:51

I co wtedy. Kto się nim bedzie opiekował jak ona pójdzie na wykład? Nie ma szans zabierze jej opieka :D :D :D

szymanska
15.05.2005, 15:58

Ratunku,gdy juz wybiore opcje spawn i Tobstone of L and D to dalej nie mam opcji Get pregnent..........znikaja te opcje?co robic?Gdzie mam szukac tego GET PREGNANT.....?Przeszukałam te wszystkie opcje ktore sie tam wyswietlaja i nie ma takiego zadania!!!!

szymanska
15.05.2005, 17:07
OK.Ale czy gdzies jest tlumaczenie tego calego kodu?Bo jest tam duzo opcji a ja nie bardzo kumam angielski.PROSZE NAPISZCIE!!!

UnknowN
15.05.2005, 17:22
Dział poradniki, http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657

Lillian
15.05.2005, 18:01
I co wtedy. Kto się nim bedzie opiekował jak ona pójdzie na wykład? Nie ma szans zabierze jej opieka :D :D :DNo tego to akurat nie wiem ;p. Opiekunkę sie chyba da nająć. Moi simowie mają o tyle dobrze, żegdy jeden zaczyna, to druki kończy wykład.

szymanska, a czy na parceli jest oprócz simki jakiś sim? jeżeli nie ma, to sprowadź go na parcelę i wtedy.

Converse
15.05.2005, 18:51
Czy ciężko zauważyć , że to nie jest dział od rozwiązywania tego typu problemów ?

Nie ?

...........................

To kolejny przypadek olewania wszystkich dookoła i regulaminu, do tego szymanska nie wiesz chyba gdzie znajduje się opcja szukaj. Albo nie chcesz wiedzieć, bo wygodniej strzelić nowy temat.

Naprawdę, nie przeniosę tego tematu do odp. dzialu, a konsekwencje,,,, zobaczycie szymanska, zobaczycie.