Zobacz pełną wersję : Czyrliderki!!!
aanulkaa
17.05.2005, 12:41
1. Wiem że już było mnóstwo takich tematów ale ja dalej nie wiem czy da sie być czirlinderką czy nie ? a jak tak to jak to zrobić ???
2. JEstem w bractwie i na początku zanim wstąpiłam do bractwa nie miałam takie opcji na telefonie tylko limuzyna po mnie przyjechała? Czy to normalne że nie mam nic na telefonie? (gram na AKADEMI KLASYCZNEJ)
3. Czy da sie stworzyć własne bractwo gdy mieszka sie w akademiku ? :>
prosze o odpowiedź na wszystkie pytania, z góry dzieki:P
Mesmerize
17.05.2005, 13:02
to jak wiesz ze takie tematy byly, to najpierw poczytaj je http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15484 <-- o chearleaderkach
aanulkaa
17.05.2005, 13:49
no ale niektórzy piszą że można byc a inni ze nie;/ to ja juz nie wiem a na telefonie nie mam zadnych opcji;/
kartofelq
17.05.2005, 14:03
z tego co ja wiem, to trzeba się zaprzyjażnić z jedną z chilliderek a potem jak sie na nią kilknie pojawi sie napis wstąp do kulbu chilliderek :|
simmanka
17.05.2005, 17:19
z tego co ja wiem, to trzeba się zaprzyjażnić z jedną z chilliderek a potem jak sie na nią kilknie pojawi sie napis wstąp do kulbu chilliderek :|
No jasne jedna taka jest moją najlepszą przyjaciółką i nic takiego nie ma .... Chyba że taka wariatka co biega po akademiku i wrzeszczy to nie cheerleaderka
simmanka!!trzeba się z trzema zaprzyjaźnić... ;)
simmanka!!trzeba się z trzema zaprzyjaźnić... ;)
I jak sie zaprzyjaźniesz z trzema do bedzie mozna wstapic do zespołu czirliderek ?? Bo ja wszystkie nadzieje straciłam ...
Chyba muszę do końca rozproszyć twoje nadzieje. Mam trzy najlepsze przyjaciółki- chearleaderki i gucio. Nic się kurczę nie dzieje. Moja simka jest już w tajnym stowarzyszeniu, czy to coś zmienia??
ktosia93
28.05.2005, 10:33
moja simka miała 8 naj przyjaciółek czyrliderek i nic !!!
a moze jedyna nadzieja to zalozyc bractwo czyrliderek i jestes czyrliderka ;)
ja mam gorszy problem :( moje simy maja za kazdym razem 5+ z egzaminu a srednia oceny to 4,0 :( nie ma 5,0 dlaczego tak jest moze mi ktos powie? pisalam takiego posta ale jeszcze sie nie pojawil a mi sie juz nie chce czekac :( nie mam zadnych dodatkow z neta mam wszystkie oryginalne plyty i nie wiem czemu taki blad
Alatáriël
26.04.2007, 20:41
ja mam gorszy problem :( moje simy maja za kazdym razem 5+ z egzaminu a srednia oceny to 4,0 :( nie ma 5,0 dlaczego tak jest moze mi ktos powie? pisalam takiego posta ale jeszcze sie nie pojawil a mi sie juz nie chce czekac :( nie mam zadnych dodatkow z neta mam wszystkie oryginalne plyty i nie wiem czemu taki blad
Też tak mam.
A co do tego bractwa, to tak:
Czy bractwo i cheerliderki to to samo?
nie,to nie to samo.
możecie próbować wszystkiego,ale na niewiele to się zda-cheerleaderka jako rasowy NPC,wykonuje powierzone jej przez kompjuter funkcje,znikające bez śladu po przyłączeniu do rodziny.posłużę się przykładem cyganki,która to po przeprowadzce do mojego domu w charakterze żony zaprzestała praktyk z kulą.
to tylko taki bajer,jak chociażby ten z krową czy wąpierzem,któremu żaden nieznajomy nie odmówi kąsnięcia,do czasu gdy jest NPC.pewnie po to by gracz miał się nad czym głowić.
warunkiem,który należy spełnić by dostać się do tajnego stowarzyszenia jest zaprzyjaznienie się z trzema jego członkami(nie cheerleaderkami,a simami w czarnych kapotach z logo firmy i bordowych galotach).bractwa cheerleaderek nie ma.
The FerG
30.04.2007, 00:08
Przez dodatek własny biznes, z tym dodatkiem nie ma średniej 5,0 :laugh:
Żenada :P
laureatka12
06.05.2007, 10:38
Można zrobić tak jak ja,tzn.stworzyc kilka simek w stroju cheerleaderek ,poprawić im kondycję na maxa i założyc bractwo.Potem kazać im biegać po róznych placówkach,dużo tańczyć i na prawie każdym simie robic opcję zabawiaj---> okrzyk studentów :)Potem poprawiać status bractwa,zdobywać przyjaciół itp. :)
http://img523.imageshack.us/img523/5482/snapshotd347b1c41348c63pt0.th.jpg (http://img523.imageshack.us/my.php?image=snapshotd347b1c41348c63pt0.jpg)
Ehhhh... prosze... pomuszcie... podajcie jeden sprawdzony przyklad jak mozna zostac cherlederQa bo ja jush sie zmieszalam z tymi wypowiadziami... nie piszcie cos z typu... ja mysle... lub ja mam taki sposob... napiszcie konkretnie ! zeby zostac cherlederQa trzeba... =D ja nie mam nic przeciwko zebyscie pisali tak jak piszecie... ale z tego nic sie nie rozumie... =D i robi sie tutaj niepotrzebny smietnik=D nie zlosccie sie na mnie ze wyrazilam swoje zdanie... =D :* pozdro 4 syscy
Caroliiine
10.02.2008, 16:04
ja nie wiedziałam, że w ogóle można być cheerlederką...
Monitkowa
11.02.2008, 19:39
O... to ja nawet o cheerleaderkach nie wiedziałam O.o
Caroliiine
13.02.2008, 16:11
to są te, które ciągle przychodzą Ci do akademika albo domu w tych niebieskich sukieneczkach i skaczą ;p mne np strasznie wnerwiają :D
Chyba czirliderką można zostać. Kto ma orginalną wersje TS2 na studiach niech looknie na dół strony 6 coś tam jest że jeśli przybiegnie cziliderka lub gość z kurtką z lamą to trzeba z nimi rozmawiać żeby dostać takie ubranka, a w instrukcji chyba nie kłamią....
Nie sądze, by mozna było zostac cheerleaderką. W instrukcji by coś napisali. Są jedynie cheerleaderki jako NPC
W instrukcji tylko tyle--->Moda studencka jest bardzo intrygująca. Jeśli Twój sim zastanawia się, gdzie modni Simowie zdobywają bluzy z nadrukiem lamy, powinien porozmawiać z jakimś dobrze ubranym studentem.
Hondirenda
01.05.2008, 14:20
U mnie czyrliderki ubierają się na czerwono. Strój czyrliderki czasami mi wyskakuje na imprezie w togach. Wiecie, tam przebierają się w takie ubranka. Mi się raz studentka przebrała w niebieską sukieneckę z lamą.
Możecie podać jakiś konkretny patent na bycie czyrliderką?? bo ja już w końcu nie wiem...
No ale skoro inni mówią że mają te czyrliderki to chyba jest jakiś sposób. Wypróbuję każdego patentu i się zobaczy :)
Są, ale jako NPC. Być nie można. Jeśli już, to można tylko założyć jej kostium.
Mysia1996
16.06.2008, 15:59
Ale dla nastolatek są ładne ubranka (z podstawy) dla cheerliderek. Możesz przebrać Simki w te stroje i puścić muzę ^.^
ten kto nie wie to ja mu wprost wyjaśnie.
bo zauważyłam że niektórzy dalej niepojmują
*nie mozesz być cherlaeaderką
*Ci co mówia że można byc taką chearleaderką to poprostu KŁAMCZUCH
the end
Z cherleaderką jest tak jak z pokojówką, nią nie można zostać i nawet jak na studiach masz własny dom i cherleaderka się do ciebie wprowadzi to ma tylko tą sukienkę i jest normalną studentką! A te sukienki to można normalnie kupić!
d.agmara
27.08.2008, 07:31
To nie błąd. Na studiach 4,0 to najwyższa średnia. 5,0 nie ma :)
It's_True
27.08.2008, 08:19
Ja mam tak że kiedy moja simka za przyjaźniła się z Lamą, krową i cheerleader ką to w wspomnieniach miała takie coś "Rządzę w akademiku" i jako obrazek była ta niebieska kurtka z lamą.....
Więc może to coś w tym stylu "cheerleaderki".....
,,Rządzę w akademiku" jest wtedy, gdy ma się dużo przyjaciół studentów.
madzia_sim
27.08.2008, 15:55
Ja pamiętam jak chciałam się zapisać do bractwa to przyszły do mnie 3 świruski.
Ja pamiętam jak chciałam się zapisać do bractwa to przyszły do mnie 3 świruski.
Co to ma do tematu?
lukas300
27.08.2008, 16:36
jak przyjdzie do ciebie czyrliderka to zaprzyjażniasz się z nią a potem prosisz o to żeby cię przyjęto
madzia_sim
27.08.2008, 16:40
Co to ma do tematu?
Co się mnie czepiasz a sama mądrzej nie piszesz.
Co się mnie czepiasz a sama mądrzej nie piszesz.
Dlaczego od razu tak niemiło? Po prostu nie zrozumiałam o co ci chodzi. Mówimy tu o cheerleaderkach, a nie o bractwach.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.