Zobacz pełną wersję : pytanko..
rogalikk
17.05.2005, 12:58
jak sie cwiczy joge?? kurde no nie wiem jak:( hlep me=* =( ;(
jak sie cwiczy joge?? kurde no nie wiem jak:( hlep me=* =( ;(
Wystarczy kliknąć na sima (tym samym simem) i wybrac opcję "ćwicz jogę". Aha, opcja pojawia się dopiero, gdy sim ma ileś punktów kondycji (chyba trzy, nie pamiętam).
kartofelq
17.05.2005, 13:59
Ja też mam pytanie ale to działa tylko na studiach?
Nie wiem czy działa w NS ale na 100% działa w grze bez dodatku ;) Oczywiście tak jak już ktoś wpomniał, tylko wtedy, kiedy ma się kilka punktów kondycji :)
PozdrOvka
Nie, działa to także w podstawowych :\ ...
kartofelq
17.05.2005, 14:59
Nie, działa to także w podstawowych :\ ...
Dobra po co takie krzywe miny, zrobiłam ci coś. Pozatym Dafnee już mi odpowiedziała za co dzięki :D tobie też :)
CoolToola
17.05.2005, 15:03
Hmmm ja wiem jak robic medytacje. Trzeba kupic jakąs tam maszyne za chyba 6 00 punktów aspiracji w nagrodach aspiracji, użyć tego urzadzenia, a potem kliknąć na sima który uzywał tego użądzenia i wybrać 'medytuj' :shifty:
Hmmm ja wiem jak robic medytacje. Trzeba kupic jakąs tam maszyne za chyba 6 00 punktów aspiracji w nagrodach aspiracji, użyć tego urzadzenia, a potem kliknąć na sima który uzywał tego użądzenia i wybrać 'medytuj' :shifty:
hmmm... nie byłabym tego taka pewna ;) O ile się nie mylę, to medytacje odbywają się w ten sam sposób co joga :)
Weronika - nie ma za cOm.. pO tO tU jeStem :)
PozdrOvka
EDIT: Jednak do medytacji potrzebne jest chyba więcej niż 3 punkty =]
Nie trzeba żadnej maszyny.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.