Zobacz pełną wersję : Egzaminy...
Pomocy!!! Mój sim poszedł na egzamin i po jakimś czasie wrócił. Ja pomyślałam że egzaminy skończyły się. Po jakimś czasie wyskakuje- Za opuszczenie egzaminu Lila dostaje 3+... Ona tyle uczyła się...Innemu simu jak wracał z egzamimu to mówiłam żeby szedł znowu. I tak przez 24 h. Co 1h wracał i ja go znowu posyłałam na egzamin.
Pomocy!!! Ile trwa ten egzamin? chyba nie 2 dni???
sprawdź w jakim humorze posyłasz sima na egzamin. jego nastrój powinien być w całości na zielono, to wtedy grzecznie pójdzie na egzamin i wróci po jego zakończeniu, czyli za dwie godziny.
korzystaj z wyszukiwarki na forum.
Hmm... właśnie że szedł w dobrym humorze... chociaz spróbuje z całkowicie zielonym :D
Dzięki, że pomogłaś :* :D :D
To na nic, u mnie egzamin trwa wiecznie...
Ludzie, czy ktoś wie jak mi pomuc? czy to jakiś błąd w grze, czy co? :(
Masz coś w downloads?
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=17019 - punkt 2
Tak jak mi radziłaś, usunęłam downloads...
I nic!
Błędy nadal zostały!
Bo prócz błędu z egzaminem, było jeszcze kilka. Nie ma kucharza, nie można dostać się do tajnego stowarzyszenia...
Co robić? :\
Może przeinstalować grę?
Ale nie wiem jaki katalog należy zachować aby znikły błędy, a rodzinki zostały.
A może jast inny sposób? :(
Sorry, że post pod postem, ale chciałam, żeby ten temat był ciągle na pierwszym miejscu.
Czy nikt nie widzi, że ja tutaj coś napisałam? :O
Niech ktoś odpowie!
Margierytka
11.07.2005, 19:09
Tak jak mi radziłaś, usunęłam downloads...
I nic!
Błędy nadal zostały!
Bo prócz błędu z egzaminem, było jeszcze kilka. Nie ma kucharza, nie można dostać się do tajnego stowarzyszenia...
Co robić? :\
Może przeinstalować grę?
Ale nie wiem jaki katalog należy zachować aby znikły błędy, a rodzinki zostały.
A może jast inny sposób? :(
Zachowaj cały katalog Sims 2 z Moich dokumentów. Przenieś w inne miejsce... Przeinstaluj grę potem wsadz katalog na miejsce i sprawdź. A wczesniej wyciagnij tego studenta z tej parceli i wsadz na inną zobacz czy też są błędy.
moniak1993
11.07.2005, 19:55
Witam ale ja tylko zwracam UWAGĘ.:) Megga jesli dajesz post to mniej troszkę rozsądku i zobacz w jakim temacie dajesz... owszem PROBLEMY Z GRĄ... zgadza się! ale z jaką grą ?! nie z THE SIMS 2 bo o tym nie mówisz.. bo w THE SIMS 2 nie ma EGZAMINÓW jak cos to chyba Ci chodzi o THE SIMS 2 NA STUDIACH tu masz link : http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=72 tu dodaj swoj post o Egzamnach... :) Z góry dziekuję za uwagę.
Ps. Wiem ze to jest PROBLEMY Z GRĄ ale to dotyczy THE SIMS 2 a tematy o probelmach z grą powinnas miescic w dziale "THE SIMS 2 NA STUDIACH "powinnas to tam napisać bo tam są problemy i pomoce... a w THE SIMS 2=> PROBLEMY Z GRĄ SĄ PROBLEM O THE SIMS 2 a nie o THE SIMS 2 NA STUDIACH .
Alia, ja już kilka razy je przenosiłam z miejsca na miejsce...i nic.
Normalnie durna gra u mnie jakaś :lama:
:censor: :ninjaf: :ranta: :wall: :fist: :td: :rant: :bomb:
Mam ten sam problem od dłuższego czasu. Chodzą na egzaminy i od razu kończą studia. Ostatnio się nawet przestali pytać o zmianę aspiracji życiowych, nie mają dyplomów, blokuje się jedno zamiast dwóch pragnień, Simka mojej mamy skończyła studia z pięcioma pragnieniami.....
Zauważyłam pewną prawidłowość, jeśli wysyłasz na studia kompletnego kretyna i uczysz go tylko tyle ile potrzebuje żeby mieć pełną ocenę to ten sim będzie siedział 4 lata, dostanie dyplom, spytają się go o zmianę aspiracji życiowej....
Wniosek: Simy stają się za mądre na studia....
Moniak1993, to jest DOBRY DZIAŁ. Gra z dodatkiem, czy bez jest grą The Sims 2.
1. Tajne stowarzyszenie. Nie jest łatwo tam się dostać, bo trzeba mieć przyjacół, ktorzy już tam należą.
2. Kucharz. Powinien się pojawić, jeśli w akademiku jest kuchenak, ta nowa pojawiająca się w dodatku. Przy innej nie przyjdzie.
3. Egzaminy. Jesli nie masz hacków i innych dodatków tego typu (czasem instalują się z domami ściąganymi z internetu i nawet możesz o tym nie wiedzieć), to może bawiłaś się kodem boolProp TestingCheatsEnabled?
Jeśli te aspkty cię nie dotycza polecam przeinstalować grę.
Moniak1993, to jest DOBRY DZIAŁ. Gra z dodatkiem, czy bez jest grą The Sims 2.
1. Tajne stowarzyszenie. Nie jest łatwo tam się dostać, bo trzeba mieć przyjacół, ktorzy już tam należą.
2. Kucharz. Powinien się pojawić, jeśli w akademiku jest kuchenak, ta nowa pojawiająca się w dodatku. Przy innej nie przyjdzie.
3. Egzaminy. Jesli nie masz hacków i innych dodatków tego typu (czasem instalują się z domami ściąganymi z internetu i nawet możesz o tym nie wiedzieć), to może bawiłaś się kodem boolProp TestingCheatsEnabled?
Jeśli te aspkty cię nie dotycza polecam przeinstalować grę.
1. Moje simki mają już po 5 przyjaciół z Tajnego stowarzyszenia. :\
2.Jaką ja kuchenkę nie wstawię, i tak nie będzie kucharza :(
3.Nie mam hacków (chyba), ale mam domy ściągnięte. Nie bawiłam się kodami. A może trzeba zetrzeć te ściągnięte domy i wtedy znikną hacki, które były w tych domach? :wacko:
Ale mój downloads jest pusty, więc nie wiem gdzie są zainstalowane te domy. :|
Hej!!!
Czy ktoś wie, jak usunąć te hacki?
PS:post pod postem, bo nikt nie zauważył, że ja w ogóle coś napisałam ;(
sasha fierce
14.07.2005, 20:15
Jedyne wyjście - odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz The Sims 2 Na Studiach, być moża podczas instalacji wystąpił jakiś mały błąd.
Jedyne wyjście - odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz The Sims 2 Na Studiach, być moża podczas instalacji wystąpił jakiś mały błąd.
Właśnie tak zrobiłam. Tylko zachowałam katalog THE SIMS2
To co robić? Mam już tego dość. Moje simy uczą się dzień i noc po to żeby dostać 3+ za przegapienie wiecznego egzaminu ;(
Właśnie tak zrobiłam. Tylko zachowałam katalog THE SIMS2
To co robić? Mam już tego dość. Moje simy uczą się dzień i noc po to żeby dostać 3+ za przegapienie wiecznego egzaminu ;(
jak ja lubię jak ludzie, którzy nie mają o czymś pojęcia się wypowiadają.
przeskanuj folder download tym programem http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706 i pousuwaj wykryte hacki.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.