Zobacz pełną wersję : Kilka patchów (chy hacków)
Haj! Możecie podac mi adres do DZIAŁAJĄCYCH patchów, hacków, czy jak to sie zwie, które powodują brak zazdrości i to ze mozna kochac i miec dzieci itd, z rodziną? (np. brat z siostrą), potrzebuje tego do historii swojego otocznia, a chce aby była ona realistyczna (charemy itd.). Przy okazji moze byc taki hack do zachodzenia nastolatków w ciąze ale tak aby nie chodzili nago, i do ciązy par homeoseksualnych. Z góry dzięki.
diablica
23.05.2005, 16:49
Najlepsza strona z hackami do sims2 to www.Modthesims2.com tu znajdziesz wszystko meble jedzenie nowe zawody hacki i inne fajne rzeczy.Powodzenia B)
znalazlem tam kilka al wszystkie niedziałały. do togo "zamawiam" teleportation paiting (taki obraz co przywołuje ludzi)
Wszystkie te sprawy o których mówisz załatwia kod boolProp testingCheatsEnabled true, a jak ci zalezy zeby to nie byl kod to mozesz z modthesims2.com sciagnac InSIMenator :)
Tak jest Karen89 ma rację InSIMenator to jest All-in-One ściągnij wersję OBJ, ma więcej możliwości. Sam musisz go obadać. Powodzenia.
wiem, znam go, ale jak sciagalem to wyskakiwaly jakies angielskie nazwy a studenci nie mogli chodzic na wyklady i zalatwiac tych wszystkich spraw co są jk na nich klikasz :/
ajatakarozczochrana
25.05.2005, 13:07
Bo musisz sciągnąc wersję kompatybilną z Na Studiach.
to jest link do InSIMenatora KOMPATYBILNEGO z NS: http://www.insimenator.net/viewtopic.php?t=6
A tu do ciąży nastolatek:
http://www.insimenator.net/viewtopic.php?t=115
Mam nadzieję, że ci pomogłam
miec dzieci itd, z rodziną? (np. brat z siostrą), .
Kazirodztwo czy jak to sie zwie mozna zrobic w prosty sposób.
1.Wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true
2.Klikasz na sima(+shift) i szukasz spawn
3.Klikasz na to i kliknij na Tobstone of Life and Death
4.klikasz bez wciśniętego shifta na nagrobek
5.Kliknij opcję Get Pregant i kliknij na imię "ojca"
Velixica
25.07.2005, 21:13
U mnie ten kod nie dziala jak daje enter to wyskakuje mi error a sto razy sprawdzalam czy dobrze wpisalam i bylo zawsze dobrze a i tak mi wyskakuje error!!! ;(
patrysiaz1992
26.07.2005, 18:47
A na modthesims trzeba się rejestrować by pobierać?
Tak, ale to nic przecież nic nie kosztuje i zajmuje minute :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.