Zobacz pełną wersję : zlodziejstwo wsrod ogrodnikow :P
sims_rules
27.05.2005, 15:01
ech... teraz to nikt na tym swiecie nie jest uczciwy. nawet ogrodnik zabiera mi kase z mojego sadu kasodajnych drzewek :/. a mial je tylko podlewac i pielegnowac.. :]. czy da sie jakos temu zapobiec, w ten sposob, zeby on podlewal drzewka, ale nie mial z tego dodatkowych korzysci? jezeli nic nie pomoże to przy becnosci kogokolwiek bede musiala kasowac lub przestawiac drzwi :/. eech te simy :P
GreenGirl
27.05.2005, 16:42
ech... teraz to nikt na tym swiecie nie jest uczciwy. nawet ogrodnik zabiera mi kase z mojego sadu kasodajnych drzewek :/. a mial je tylko podlewac i pielegnowac.. :]. czy da sie jakos temu zapobiec, w ten sposob, zeby on podlewal drzewka, ale nie mial z tego dodatkowych korzysci? jezeli nic nie pomoże to przy becnosci kogokolwiek bede musiala kasowac lub przestawiac drzwi :/. eech te simy :P
Heh, raczej nie da sie nic z tym zrobić. Wyobraź sobie jak Ty być był/a ogrodnikiem i zobaczyłbyć/zobaczyłabyś (niepotrzebne skreślić :P) takie drzewka z pieniędzmy... Każdego by rączki swędziały <lol>
magda_909
28.05.2005, 07:09
No, tym bardziej że nie tylko ogrodnicy kradną, zaprośisz najlepszą przyjaciółke, albo ukochanego też się rzuci na to drzewko, dranie jedni ...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.