PDA

Zobacz pełną wersję : Minimalizacja SimsUniversity w czasie gry

a_l92
28.05.2005, 10:35
No więc niedawno ponownie zainstalowałam sobie Sims2, a następnie Sims2Na studiach. Rozpoczęłam grę bez problemów, a tu nagle....BUM :P Simsy minimalizują się do paska startu. Na szczęście da radę je spowrotem otworzyć, nie ma problemu z zapisem. Ale gra non stop się tak minimalizuje, co jest bardzo uciążliwe...
Co może być przyczyną i jak temu ewentualnie zaradzić??

Shèène
28.05.2005, 10:58
A przypadkiem nie naciskasz przez pomyłke takiego klawisza z logo Windows? Ja też tak miałam i sie okazało że opieram sie łokciem o klawiature :P

kartofelq
28.05.2005, 11:38
Nom, albo naciskasz alt+Tab

Michelle
28.05.2005, 11:40
Albo masz programy pracujące w tle.radze w dolnym prawym rogu kliknij "Menadzer zadań" i tam Ci sie wyświetla procesy:Zakoń zadanie np gg czy winampa.Moja siorka tak robi i jej sie minimalizuje.Lepiej by było gdybys nie miałą nic włączonego gdy grasz w the sims2. pozdrawiam.jak zadziała to daj znać :)

Eveline
28.05.2005, 12:13
A jeżeli dzieje Ci się tak w trybie budowania lub kupowania może to oznaczać uszkodzony przedmiot (pobrany z Internetu). Miałam tak kiedyś. Wtedy trzeba po prostu namierzyć przedmiot i go usunąć.

a_l92
28.05.2005, 15:24
Okej, więc tak. Po pierwsze, miałam już kiedyś sims2. musiałam je po prostu odinstalować. działały one wtedy bez zarzutu, a miałam otwarte zupełnie te same programy, co teraz( Panda Antivirus i DAEMON tools). Nie wciskam dwóch podanych przez was kombinacji klawiszy (chociaż zdarzało mi się, ale to dawno, więc już sie na to uczuliłam :P ) Tak jak mowie, są niedawno zainstalowane, więc nie mam na razie ŻADNYCH dodatków z neta, oprócz tego obrazu naprawiającego nastrój (ale to napewno nie on jest przyczyną ;) ). No więc, na razie żaden z podanych przez was powodów jest przyczyną mojego problemu. Proszę więc o dalsza ewentualną pomoc ;)

T-m
28.05.2005, 15:47
hmmm, gadu gadu, wygaszacz ekranu ? cos musi pobudzac akcje zwijania programu na pasek, moze wirus - trojan, pobiera swoje klony i w tym momencie zwijaja sie ts2 ?

a_l92
31.05.2005, 13:11
hmmm...no nie wiem, naprawdę nie mam nic otwarte...
czy to moze byc wina zapchanych dysków( chociaz w sumie jak kiedys gralam to mialam podobne statystyki i było ok)

viper_88
01.06.2005, 12:45
Radzę przeskanować dysk programem antywirusowym lub użyć takiego programu jak Ad-Aware SE, do wykrywania szkodliwych plików, kluczy rejestru itp.