sims_rules
28.05.2005, 10:35
no wiec zaczne od tego, ze m rodzinke skladajaca sie z trzech osob - malzenstwa i ich dziecka (niemowle). kazalam podac mojej simce obiad, i ustawila przy trzech krzeslach talerz z hambugerem. uznalam to za trooche glupie, bo przeciez ich dziecko nie bedzie jadlo, ale patrze... a tam krzeslo odsuwa sie i wsuwa oO. jeszcze bardziej zdziwilam sie, gdy hamburger podnosil sie, i juz mniejszy o gryza znowu opadal na talerz oO (tak jakby zjadl go niewidzialny czlowiek. reszte hamburgerow moja simka zstawila na srodku stolu, a ten niewidzialny czlowiek ciagle bierze sobie nowego i nowego oO. nie ma tutaj zadnych nagrobkow, nigdy nikt nie umarl, wiec to chyba nie duch. ale jesli nie duch to co?
pomyslalam, ze moze uda mi sie cos wyczytac z wspomnien moich smow, ale nie bylo nic o duchu, obydwoje maja jednak wsopnienie "spotkalem sie z Marysia" moze to jakis blad w grze ze ta cala Marysia si zrobila niewidzialna? oO.
jak myslicie co t jest? :>
edit: teraz moj sim z pracy przywiozl jakiegos goscia i... nie ma go. widac tylko taka kropke, jakby paluchy oO. nic nie mozna zrobic z nim, po prostyu go nie widac. o co chodzi?
pomyslalam, ze moze uda mi sie cos wyczytac z wspomnien moich smow, ale nie bylo nic o duchu, obydwoje maja jednak wsopnienie "spotkalem sie z Marysia" moze to jakis blad w grze ze ta cala Marysia si zrobila niewidzialna? oO.
jak myslicie co t jest? :>
edit: teraz moj sim z pracy przywiozl jakiegos goscia i... nie ma go. widac tylko taka kropke, jakby paluchy oO. nic nie mozna zrobic z nim, po prostyu go nie widac. o co chodzi?