PDA

Zobacz pełną wersję : Siemka :)

Siarka
30.05.2005, 21:01
Ello wszystkim :) jestem tu całkiem nowa :) hehe ... :P Jeśli moglibyście mi pomóc ...Otóż szukałam już wiele razy takich baseników ogrodowych ... Takich małych bez skutku ... Byłabym wdzięczna za pomoc :) Ale jeśli nic się nie znadzie to nic hehe :)) Pozdro dla wszyskich 3mcie się ciepło :))

orchidée
01.06.2005, 17:34
tu są baseniki dla dzieci : http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=47367&highlight=port

kucia92
02.06.2005, 13:43
Hej! Potrzebuję dwóch rzeczy... takiego jakiegoś pliku, żeby nastolatki mogły robić to czego nie powinny i patcha czy czegoś, żeby potem nastolatki mogły rodzić itp. Chodzi mi o taką choćby maszynę, która sprawia, że Simy są grube lub chude, również można sobie wybrać czy urodzą się bliźniaki czy nie, czy sim chodzi do szkoły czy nie, Ile ma lat i takie tam. Bardzo pilnie to potrzebuję... :) Z góry dzięki:)

Jillian
02.06.2005, 15:03
Ta maszyna to inSIMenator mozesz jej poszukac na www.modthesims2.com ale nie radzę jej używać jak masz Na Studiach. A poza tym to samo można zrobić kodem boolProp testingCheatsEnabled true. Wystarczy że go wpiszesz, klikniesz z shiftem na sima wybierzesz "get thin"(schudnij) lub "get fat"(przytyj). A jeśli chcesz zrobić bliźniaki to wybierz na simce (trzymając shift) "spawn..." a potem "tombstone of L and D" i na nagrobku który się pojawi wybierz "Have twins with...[imię drugiego rodzica]". Twoja simka zachodzi w bliźniaczą ciąże ;) No a żeby nastyolatki mogły robić to czego normalnie nie mogą? Jest tyle patchy na modthesims2 umożliwiających to ale niestety większość z nich jest do niczego bo blokują np. zazdrość między simami albo powodują różne usterki np. to, że sim nie chce chodzic na wykłady albo do pracy albo poprstu.. znika:) Mają też często usterkę taką, że nastolatka która jest w ciąży nie ma brzucha..

kucia92
03.06.2005, 09:08
Dzięki:) Właśnie o tą maszynę mi chodziło:)