Zobacz pełną wersję : jak zrobić aby sim się zakochał?
Destinka
01.06.2005, 14:19
kiedyś,na modthesims2 był taki eliksir, gdzie było "love me". Szukam czegoś takiego, ale do na studiach i żeby się na zacinało. ps. wiem,że w ns to działa,ale straszanie spowalnia grę.
destinka
a czy nie możesz poprostu wpisać kodu boolProp testingCheatsEnabled true
spawn -> Tombstone L coś tam coś tam... a potem make my friend everyone here
Kurde, nie mogę wejść na modthesims2.com.... ale pamiętam, gdzie to było :) Musisz wejść w downloads/hacked objects i tam jest taka butelka voodoo. Jak się na nią klika to wyskakuje: want me, like me, love me itp. Mam nadzieję, że sobie poradzisz. Dałabym linka, ale nie mogę wejść, przykro mi :(
myszka95
05.06.2005, 14:41
boolprop testingCheatsEnabled true klik na skrzynkę, tam jest na drugiej "stronie" coś ja "set costam" nie pamiętam, ale jak sie na to kliknie, to sie wybiera osobę w której sim ma sie zakochać. Np. mamy simkę annę, która ma sie zakochać w Arturze. wpisulemy kod, klikamy na skrzynkę, wybieramy "Artur" i już:)
Pozdrawiam
Myszka95
kiedyś,na modthesims2 był taki eliksir, gdzie było "love me". Szukam czegoś takiego, ale do na studiach i żeby się na zacinało. ps. wiem,że w ns to działa,ale straszanie spowalnia grę.
destinka
Mam pytanko, tobie się zacinają jak pokazują się te serduszka nad nimi??? Znaczy się stają.
Bulbuśka
06.06.2005, 13:27
Mam w grze z www.verystrangesims.com tam są takie przyrządy do czarowania i jak już wgrasz do gry, to masz tam love me, hate me itp. Pozdrawiam ;)
laureatka12
07.06.2005, 17:45
Kurde, nie mogę wejść na modthesims2.com.... ale pamiętam, gdzie to było :) Musisz wejść w downloads/hacked objects i tam jest taka butelka voodoo. Jak się na nią klika to wyskakuje: want me, like me, love me itp. Mam nadzieję, że sobie poradzisz. Dałabym linka, ale nie mogę wejść, przykro mi :(
Jest to na tej stronie http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=30840
Zawsze do usłóg :)
laureatka12
07.06.2005, 17:47
Lalka voodo jest na tej stronie : http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=30840
Zawsze do usług :) :D :P :smirk: :yes: :thumb:
Mi nie chodziło o lalkę, tylko butelkę, tak jak napisałam. Lalka voodoo nie ma związku z tematem. I nie pisz posta pod postem.
Destinka
17.06.2005, 15:19
no i wam mówie że właśnie od tego "voo dooo" (czy jakoś tak) mi się zacina.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.