Zobacz pełną wersję : jak rozbujac impreze w godzine? :[
sims_rules
02.06.2005, 16:40
boooze...
urzadzilam imprezke urodzinowa... bylo fajnie. nagle ocena: dobra zabawa zmienila sie w ocene katastrofa :(. nie wiem dlaczego.
nikt nie odszedl z imprezy, wsyzscy chyba sie dobrze bawia... no nie wiem naprawde co to jest :/. w kazdym razie w godzine nie potrafie zrobic tak, zeby w pamieci mieli dobra imprezke :/. co gorsza nikt na tej imprezie nie moze romansowac :/... bo juz wole miec kiepska impreze niz zniszczyc sobie wspaniale malzenstwo :/.
co mam zrobic? znacie jakies expresowe sposoby? pomocy :/
niestety juz za pozno. prze zprzypadek zasejwowalam jak zostala minuta do konca imprezy :(. wiecie moze jak wywailc z pamieci zle wspomnienei? :/ bo teraz wszystkie moje simy oplakuja ta impreze i w ogole :(
Taaa... Uzyć obraz na poprawę wszystkim nastroju i zrobić wszystkim na działce platynową aspirację. Szybszego chyba nie ma :P
Najlepszym sposobem na świetną imprezę są oczywiście pocałunki. Dlaczego na twojej nie można romansować? Były tam małe dzieci?? ;) ;) ;) Innym sposobem jest taniec. Raz kazałam moim simom tańczyć i ocena od razu mi wzrosła:). Kup jakieś żarcie i tańcz:D!!
kartofelq
02.06.2005, 17:50
a propos imprezki, wiecie ze jak moja simka miała w akademinku pragnienie zeby zrobic impre to jej dałam zeby zadzwoniła po gosci tak dla jaj, ale nic nie szykowałam bo moja simka szła na wykłady. Niby imprezka sie zaczeła bo przyszli goscie. Była włączona muza i nic więcej. Patrze a tu ocena już nie pamiętam jak sie nazywała ale ze niby najlepsza :O hahah za nic :P a jak sie staram zeby wyszła super to i tak jest katastrofa :P
orchidée
02.06.2005, 20:26
przede wszystkim muzyka..może jakieś drinki, dżakuzi:P mi to pomaga..
Avrilcia_Korny
30.06.2005, 15:27
What you waiting for ?
Nop więc... włącz telewizor, powyciągaj chrupki, galaretkę, włącz muzykę, kup coś do grania w grupie !! To jalepszy najszybszy najoryginajlniejszy sposób :P
moniak1993
02.07.2005, 12:59
Kup żarcie i stoliki i krzesła oraz tą wielka wieże oraz JAKUZZI,włacz muzyke zjedz cos i zapros wszystkich gosci do jakuzzi jesli masz ich duzo to kup 2 JAKUZZI i wtedy sie baw. chlap i gadaj , a pozniej jak gosciom sie znudzi to wejdz na parkiet !!!! ale jazda mówie Ci .. ja tak zrobiłam i miałam status imprezy :BAALANGA !!! każdy sie cieszył z mojej imprezy. :)
Najlepiej to żeby było dużo drinków, basen, jakuzzi , wieża stereo i może jakaś gra grupowa. Z takimi gadżetami nawet drętwa imprezka zmienia się w super balangę!!!Serio, serio, serio :) Acha, i postaraj się, żeby goście mieli w miarę dobry humor.
mar(tunia)
03.07.2005, 09:51
Szacunek do Boga (powtarzam to do znudzenia).
I przede wszystkim, jeśli to impreza urodzinowa, to musi DOROSNĄĆ, ale z tortem. Jeżeli bez tortu, to klops (u mnie tak było).
Dzisiaj urządziłam imprę moim simom. Dałam muzykę i patrzę: Wszyscy tańczą od początku do końca imprezy. Nic nie jedli, znieśli tylko toast. I każdy dostał po jednej porcji kurczaka. Końcowa ocena była to DOBRA ZABAWA.
Mi wystarczy kostka Miszuma ^_-. Zapraszasz wszystkich gości do gry, załatwiasz barmana ,stół do jedzenia i wio mówiąc trywialnie.
Niektorzy maja o tyle szczescia ze jak na imprezce karza cos simom robic to robia to do konca imprezy i masz ich z glowy! a najlepiej z kazdym simem zamienic slowko potem rozdzielic ich na grupy np twoj sim siedzi z trzema innymi w jakuzzi dwoch innych sobie tanczy i gra gitara! :P
1 Tort
2 Żarcie (dobre!! nie płatki czy cos ;) )
3 Muzyka
4 Jakuzzi (jeśli cie stać)
Sim dorasta (przy torcie) potem jedza wznosza toast, niecxh posiedza w jakuzzi albo poszaleja na parkiecie i niech w cos zahgraja np. miszuno mi to pomaga B)
Ja jak mam juz zrobic jakas imprezke, bo moj Sim sie jej domaga to robie to tak:
Zapraszam 1 osobe i sie ta osoba przez cały czas zajmuje, nie spuszczam jej z oczu. Mile widziane jakies smaczne posiłki, tance. Sukces gwarantowany ;)
Jesli jest wiecej osob trudno ich wszystkich zadowolic, jest naprawde bardzo trudno. Wtedy jest mozliwosc ze jakis Sim nie bedzie sie dobrze bawił, i ucieknie z przyjecia ... wtedy ocena przyjecia zleci nam do oceny tzw "katastrofy" :\
Malenka :)
26.07.2005, 21:43
Ostatnio wyprawiałam Simom przyjęcie weselne i oczywiście wszyscy świetnie się bawili gdy po ocenie dobra zabawa zamieniło się w katastrofa nic nie mogłam poradzić bo u mnie każde przyjęcie trwa maksimum 5 minut! Więc co można zrobić w 1 minute do końca imprezy gdy pojawi się Katastrofa?Nic! Więc jak Wy to robicie, że impreza trwa godzinke? Czy to dlatego, że nie mam orginalnych simsów?? No i u mnie może przyjść na przyjęcie tylko 3 osoby! Dlaczego?
Szpindek
27.07.2005, 11:00
Ostatnio wyprawiałam Simom przyjęcie weselne i oczywiście wszyscy świetnie się bawili gdy po ocenie dobra zabawa zamieniło się w katastrofa nic nie mogłam poradzić bo u mnie każde przyjęcie trwa maksimum 5 minut! Więc co można zrobić w 1 minute do końca imprezy gdy pojawi się Katastrofa?Nic! Więc jak Wy to robicie, że impreza trwa godzinke? Czy to dlatego, że nie mam orginalnych simsów?? No i u mnie może przyjść na przyjęcie tylko 3 osoby! Dlaczego?
Może dlatego impreza u ciebie tak krutko trwa, bo za późno ją zrobiłaś? Sam nie wiem... A co to tych 3 osób, to dlatego, ze tylko tyle znasz, jedz do miasta i zapoznaj się z ludzmi :P
Fakt, że masz pirata nie wydaje mi się być powodem tego problemu :D
Choć, mogę się mylić...
Może dlatego impreza u ciebie tak krutko trwa, bo za późno ją zrobiłaś? Sam nie wiem... A co to tych 3 osób, to dlatego, ze tylko tyle znasz, jedz do miasta i zapoznaj się z ludzmi :P
Fakt, że masz pirata nie wydaje mi się być powodem tego problemu :D
Choć, mogę się mylić...
Bardziej prawdopodobne jest to, że ma za słaby komputer dla większej liczby osób i dlatego może zaprosić tylko 3.
Piracka wersja moze stwarzac problemy !
Moi znajomi maja piraty i nie moga np. budowac nowych domow ;) Nie wiem jak z imprezami. Wiec lepiej zakupic sobie oryginalna wersje gry i problem z głowy !
27.07.2005, 16:08
Piracka wersja moze stwarzac problemy !
Moi znajomi maja piraty i nie moga np. budowac nowych domow ;) Nie wiem jak z imprezami. Wiec lepiej zakupic sobie oryginalna wersje gry i problem z głowy !
Akurat na budowanie jest specjalny crack do sciągnięcia, bo to właśnie wada pirata :/ A komp jest przystosowany do wymagań Simsów mam nawet parametry ponad więc chyba to nie to. aha chyba wina pirata to też, że nie mogę przebierać dzieci małych na przebieraku, ale o tym gdzieś już czytałam więc zaraz sobie poszukam :)
Akurat na budowanie jest specjalny crack do sciągnięcia, bo to właśnie wada pirata :/ A komp jest przystosowany do wymagań Simsów mam nawet parametry ponad więc chyba to nie to. aha chyba wina pirata to też, że nie mogę przebierać dzieci małych na przebieraku, ale o tym gdzieś już czytałam więc zaraz sobie poszukam :)
Ja jednak dalej obstawiam, że to wina kompa. To nic, że spełniasz wymagania. Np. osoba spełniająca minimalne wymagania nie pogra (płynnie)na max detalach. To samo tyczy się przyjęcia... ;) Poszukaj o tym tematów. Już to było omawiane nie raz.
A co do przebieraka... To wina braku łatki naprawiającej błędy w grze.
Możesz ściągnąć ją tutaj (http://thesims2.ea.com/update/).
moniak1993
29.07.2005, 20:31
Jesli następnym razem będziesz robić jakiekolwiek przyjęcię w simsach to nie zapomnij o :
1.Dobrym jedzeniu [kup ten stół tam z żarciem co je odkrywasz i jesz dowoli...]
2.Muzyce [najlepiej tej wierzy]
4.Jakuzzi [o ile Ci budżet na to pozwala]
5.Baru [tam robisz drinki i wogole]
6.I oczywiście dobrych kontaktach z gośćmi
I impreza zapewniona na 6+ !!!!!
Przed impreza zaleane - zatrudnic sprzataczke , pokojówkę
i zalecane tez poznanie , zaprzyjaznienie z sasiadami !
..::Nefretka::..
30.07.2005, 07:41
Moja simka miała pięciu najlepszych przyjaciół. Urządziłam jej przyjęcie weselne. Kiedy zeszli się goście para młoda wzięła ślub. :* :* Potem było jedzenie tortu i napychanie go do ust simowi. Następnie toast. Potem chwila w jakuzzi(chyba tak się pisze) i tańce. Był też zatrudniony barman i pokojówka. Na koniec po nowe małżeństwo przyjechała limuzyna. Ostateczna ocena przyjęcia: Balanga
Mi pomaga jacuzzi tańce muzyka śpiew :D . I prawia zawsze mam BAALANGA lub super impreza .
A jak wyjdzie TS2 Nocne Życie to dopiero będą balangi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D
To tak,ja zawsze tak robię:
1.Kup stół z jedzeniem,balony, bar
2.Posprzataj simem w domu
3.Zamów barmana
4.Kup konsole do gry,włacz muzykę
5.Zaproś gosci,pogadaj z nimi zatancz i niech se robią co chcą
U mnie zawsze to działa :)
Edit: Kup jeszcze jacuzzie ;)
Grin ja jak robie impre to tak samo jak w Balandze i zawsze jest świetnie...
02.08.2005, 15:11
Ale dlaczego ja mam tylko 5 minut???Pojawia mi sie czas imprezy : 4,99 i caly czas odlicza wiec co mozna w 5 minut! Komp jest dobrze przystosowany!!MAM wiecej parametrow niz wymagane! Co jest nie tak?
pieska_SzKoLnA^
25.08.2005, 21:14
Kup żarcie i stoliki i krzesła oraz tą wielka wieże oraz JAKUZZI,włacz muzyke zjedz cos i zapros wszystkich gosci do jakuzzi jesli masz ich duzo to kup 2 JAKUZZI i wtedy sie baw. chlap i gadaj , a pozniej jak gosciom sie znudzi to wejdz na parkiet !!!! ale jazda mówie Ci .. ja tak zrobiłam i miałam status imprezy :BAALANGA !!! każdy sie cieszył z mojej imprezy. :)
no ja tez byla impra slubna a wlasciwie jest ,i jak sie natej imprezie ozenili to bylo nudy a potem dobra zabawa i balanga.mam jaccuzi:D
liliana_przyjemniak
25.08.2005, 21:27
ja zawsze dużo każę im tańczyć, zamawiam pizze, no i staram sie zapraszac jak najlepszych przyjaciół bo jak się nie lubią to kiepsko jest..albo mogą w ogóle nie przyjść. a ktos wie co zrobic zeby mozna bylo zapraszac wiecej niz 2 osoby? bo u mnie tylko tyle można. słyszałam że to chyba dlatego że mam cos nie tak z karta graficzną, ale nie wiem czy to prawda.....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.