Zobacz pełną wersję : The Sims 2 Na Studiach
Bartek12
02.06.2005, 17:11
Witam was wszystkich serdecznie. Wiem że taki temat juz był ale nie mogę go znaleźć. Ogółem szukam tych objektów , kt óre się stawia w sklepach czyli tej maszyny do kupywania mp3, konsoli, i komurki i innych tych objektów które można tylko postawić na parceli. A i jak by sie dało to jeszcze bym prosił o te objekty z a punkty aspiracji. Poszukuję tylko objektów do The Sims 2 Na Studiach.
:) Z góry dzięki :)
02.06.2005, 17:54
Wszystkie te przedmioty znajdują się w grze, w katalogu, przy tworzeniu parceli publicznej
Ps. A jeśli chcesz mieć te przedmioty w domu, to odpowiednie kolekcje znajdziesz na stronie www.modthesims2.com (aby coś pobrać, trzeba się zarejestrować) :)
Bartek12
02.06.2005, 18:13
Wszystkie te przedmioty znajdują się w grze, w katalogu, przy tworzeniu parceli publicznej
Ps. A jeśli chcesz mieć te przedmioty w domu, to odpowiednie kolekcje znajdziesz na stronie www.modthesims2.com (aby coś pobrać, trzeba się zarejestrować) :)
Te objekty chce miec w domu a na mod the sims nie znalazłem ale najwyżej jeszcze raz poszukam.
Bartek12
02.06.2005, 18:22
a o te objekty to tylko chodzi o takie w których coś sie kupuje. Jakie namioty ??
Na MODTHESIMS nie wiem gdzie szukac ale jestem zalogowany.
__________________________________________________ __________
Objekty ciągle poszukiwane ..
Błagam pomóżcie.
viper_88
02.06.2005, 18:33
A czy są tam namioty?
O jakie namioty ci chodzi :O ?
a o te objekty to tylko chodzi o takie w których coś sie kupuje. Jakie namioty ??
Na MODTHESIMS nie wiem gdzie szukac ale jestem zalogowany.
Musi to gdzieś tam być...;)
Bartek12
03.06.2005, 13:27
błagam pomozcie.nie moge tego znalezc
Wejdź na modthesims i tam na gorze masz downloads i tam niżej masz spis. Wchodzisz w jakąś kategorie i tam masz całą masę różnych rzeczy.
orchidée
03.06.2005, 15:51
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=48729 -rzeczy ze sklepu jako obiekty do parceli publicznej
Bartek12
03.06.2005, 19:25
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=48729 -rzeczy ze sklepu jako obiekty do parceli publicznej
dzięki anetta.
A czy by sie jeszcze dało znaleźć objekty z punkty aspiracji i do pracy żeby mozna było je stawiac w chałupce ????
Prosze ?!?!?!?!?!?!?!