PDA

Zobacz pełną wersję : Rude włosy

§Saphira§
06.06.2005, 16:56
Chciałabym jekieś rude włosy dla nastolatki (im intensywniejszy kolor, tym lepiej) które odkrywałyby całe uszy (zwłaszcza czubki). Im dłuższe, tym lepiej. Byle nie włosy dla dorosłych, które dla nastolatek są identyczne jak jakieś w grze. Żeby u nastolatek był nowy wzór. z góry dla wszystkich pomocnych,
:ty:

gruby434
06.06.2005, 17:01
Widziłem kiedyś na allegro 10 000 dodatków do simów i kupiłem były tam peruki itepe były też rude włosy.Pozdrawiam

orchidée
06.06.2005, 19:18
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=54866&highlight - nie jestem pewna czy są dla nastolatki, ale zdaje się, że tak

§Saphira§
07.06.2005, 14:31
Dzięki. Mniej więcej o to mi chodziło. Gdyby tylko ktoś miał jakiś ciut żywszy kolorek włosów. Acha. Przydałoby mi się też taki konkretne otoczenie tj. żeby miało pośrodku pustynię, po prawej góry (wysokie, skaliste jeśli można), a po lewej... Wzgórza, lub równinę. Przypuszczam, że stawiam zbyt wysokie wymagania, ale... . Ew. Jak można zrobić własną eeeem, jak to się nazywa... noom, powiedzmy ,,skórkę otoczenia" (jak tworzysz własne otoczenie, to wybierasz teren). Trochę trudno przerabiać kazda działkę osobno... .

Kash
07.06.2005, 14:36
Możesz zrobić własną okolicę w Sim City 4. Ja kiedyś próbowałam ale mi nie wyszło, chyba miałam za dużą mapę czy coś. Jeszcze ważna rada: ZS budowli w SC4 nie dawaj niczego oprócz tych nie ulic, tylko uliczek osiedlowych czy jak temu tam leci.

§Saphira§
07.06.2005, 15:15
Ok. dzięki. Eeeem. Coś mi się tylko obiło o uszy. Co to dokładnie Sim City 4? I skąd to wziąć? Sorka, ze jestem taka zielona... .