PDA

Zobacz pełną wersję : Zdobywanie sławy

Lori
23.11.2003, 21:14
Czy wiecie może jak po podpisaniu kontraktu i wyjazdu do dzielnicy showbiznesu zdobyc trochę sławy ?

Joasia
23.11.2003, 21:26
chodzi Ci o znajomości ze sławami, czy twoje gwiazdki?

Lori
23.11.2003, 22:33
O jedno i drugie .

Olciaa
24.11.2003, 07:01
Gwiazdek można zdobywać parę na raz. Wystarczy mieć wskaźniki umiejętności na maxa. A przyjaciół... Poznajesz paru, jedziesz do domu, zapraszasz na randkę lub starówkę i jest ok.

ptasiex
24.11.2003, 08:04
Moja Simka najczęściej awansuje kiedy śpiewa na scenie karaoke lub pozuje do zdjęć... ;) Jednak czasem przy tych zdjęciach może pójść coś nie tak i wtedy sława w dół <_<

Olciaa
24.11.2003, 08:20
A ja mam manię robienia teledysków. Najczęściej rockowych choć mi nie wychodzą. Najlepiej mi idzie w tych dance, ale tego się słuchać nie da!

ewcikp
24.11.2003, 11:24
Originally posted by Olciaa@Nov 24 2003, 09:20 AM
A ja mam manię robienia teledysków. Najczęściej rockowych choć mi nie wychodzą. Najlepiej mi idzie w tych dance, ale tego się słuchać nie da!

No rzeczywiscie tych dance sie sluchac nieda...a jeszcze gorzej z samym "profilem"tego teledysku...ble

A wracajac do tematu to najlepiej mi idzie nagrywajac piosenki albo pozujac do zdjec.

Karolcia
24.11.2003, 14:43
Hehehehehe, ta muzyka jest do bani <_<

Aśka:)
30.11.2003, 20:32
Heh, a mi najlepiej idzie na wybiedu:)

A na sławnych znajomych mam inny sposób. Jak poznam gwiazdę, zapraszam ją do domu ażsię zgodzi, simowie wchodzą razem do jakuzi, ja barakaduję wyjśie i jusz:) CZasami nie wychodzi, ale rzadko.

Lori
01.12.2003, 12:13
Dinki ! Muszę wypróbować ten sposób .

P.S. Temat do zamknięcia ;)

Niespotykany
01.12.2003, 17:02
Dlaczego do zamknięcia... możemy sobie jeszcze pogadać :D

Nindë
03.12.2003, 17:29
Ale o czym pogadać???????

aniakarpik
03.12.2003, 17:31
Jak masz abrę to możesz użyć zklęć Lori :D

Gumka
10.12.2003, 19:13
Gwiazda to super dodatek ,ale mogli by zrobić taką gwiazdke
że jest choinka,kupujesz bańki,jeździsz do mikołaja w cętrum :)

Samantha
12.12.2003, 16:07
heh gumka... To dorby pomysł :)

Gumka
12.12.2003, 16:44
Żeby jeszcze było cos takiego że mozna zrobić dom św. MIkołaja.I dzieci by płaciły za prezęty (supcio nie?Sorx za błędziory)

Lori
28.12.2003, 18:17
A ja mam problem - jetsem na poziomie znanej twarzy ( 2 gwiazdki ) i trzeba pozować . Tylko nie iwem jak - w rekalmie czy ciuchach ? Bo jeżeli w ciuchach to jakie warianty powinnam wybrać ?

meg93
28.12.2003, 18:47
Jest taka stronka: http://simstuff.hosting4company.com/ss_028.htm
tam masz wszystkoo karierze gwiazdy:D ale tak to radziłabym reklamówkę, baba się tak nie czepia... :P

Lori
29.12.2003, 01:21
Tak ........ wydrukowałąm sobie instrukcję . NIE KOJARZĘ ! Wiec jak wybiż sie z poziomu znanej twarzy ?

ptasiex
29.12.2003, 10:33
Lori musisz poprostu popróbować te kombinacje! ;) A może nie masz wystarczającą ilość sławnych przyjaciół? :huh: Popróbuj jak tam pisze na tej stronie, a napewno po jakimś czasie się uda - też tam miałam problemy i się udało! ;)

jusia
31.12.2003, 11:08
ja nie mam gwiazdy,czy ktoś może mi powiedzieć ile ona kosztuje. i czy naprawde jest taka fajna.
dzięki.

Gumka
04.01.2004, 09:38
the sims gwiazda jest fajna,ogrinał kosztuje koło 85zł(napewno kosztuje nie dokładnie 85zł,ale gdzieś w granicach 100 ,a 60).Kopia na giełdzie kosztuje koło 20,25.

Karolcia
05.01.2004, 14:19
Ja kupiłam gwizdę po 79 zł. :D achaaa, juz mozna rzeczywiscie zamknac temat :D

Gumka
06.01.2004, 15:21
Ciekawe..........hm........Tak sie zastanawiam,poco pisać żeby zamknąć temat?!MOże inni też chcą sie wypowiedzieć na tym temacie hm...........

Można pomyśleć że ty chcesz go zamknąć żeby inni nie mieli więcej postów.

Kamcia
06.01.2004, 18:15
Popularność zdobędziesz żeniąc się z gwiazdą(powiedziała mi to jedna osoba z forum-już nie pamiętam która,ale to bardzo dobra rada).

ptasiex
07.01.2004, 19:12
Originally posted by Gumka@Jan 6 2004, 04:21 PM
Można pomyśleć że ty chcesz go zamknąć żeby inni nie mieli więcej postów.
A ja widze Gumka, że Ci na tym Forum zależy tylko i wyłącznie na ilości postów <_< - Wnioskuję to z tego, że w innym temacie też napisałaś coś podobnego na temat postów z czego wynika, że na tym Forum trzeba sobie tylko nabijać posty żeby mieć ich dużo <_< Modernatorzy sami zadycydują czy ten temat będzie zamknięty czy otwarty...

hub3rt
11.01.2004, 15:37
Znacie dobry sposób na zawarcie małżeństwa?! Ehh...chciałem ożenić swojego sima z gwiazdą, ale nie umiem zawierać małżeństw przy dodatku randka. Proszę pomocy!

Nindë
11.01.2004, 16:55
Najlepszy sposob???? Musisz miec abre i rzucic na sima gwazde zaklecie o zawarcie malzenstwa....

Akselandra
11.01.2004, 17:57
Mam małe pytanko... Czy w The Sims gwiazda da się bez zatrudnienia agenta zdobyć chociaż pół albo jedną gwiazdkę??

galazek
11.01.2004, 18:18
Originally posted by Akselandra@Jan 11 2004, 06:57 PM
Mam małe pytanko... Czy w The Sims gwiazda da się bez zatrudnienia agenta zdobyć chociaż pół albo jedną gwiazdkę??
Nie, musisz podpisać kontrakt, zanim będziesz mogła zdobyć jakąkolwiek
gwiazdkę ;)

hub3rt
11.01.2004, 20:03
Ale w polsce nie wyszła jeszcze abrakadabra...

Caro
11.01.2004, 20:08
wyszła abrakadabra...Niestety ja jej nie mam..buuuu

kiara
12.01.2004, 08:31
Abrakadabra wyszła dawno temu!!!!!

Kamcia
12.01.2004, 16:54
Trzeba sie dużo starać noi ciągle jeździć do showbiznesowej dzielnicy.

Liop
14.01.2004, 08:01
na znajomości z gwiazdami mam taki sposób:
poznaje , zapraszam do domu i cały czas prosze o autograf aż będe przyjacielem tej gwiazdy :D

hub3rt
14.01.2004, 09:44
Ehh... no tak poprostu mieszkam takiej dziurze białysmtoku i dlatego nie ma tu jeszcze do kupienia abrakadabry... dopiero od miesiąca czy ponad jest gwiazda...to na abre sobie jeszcze poczekam...na dodatek jest tylko jeden sklep chyba gdzie mozna nabyc The Sims :lol:

galazek
14.01.2004, 12:34
Originally posted by hub3rt@Jan 14 2004, 10:44 AM
Ehh... no tak poprostu mieszkam takiej dziurze białysmtoku i dlatego nie ma tu jeszcze do kupienia abrakadabry... dopiero od miesiąca czy ponad jest gwiazda...to na abre sobie jeszcze poczekam...na dodatek jest tylko jeden sklep chyba gdzie mozna nabyc The Sims :lol:
A to dosyć ciekawe, bo to w końcu miasto wojewódzkie... No chyba, że nie o ten Białystok chodzi :P :lol:

ptasiex
14.01.2004, 13:15
Originally posted by hub3rt@Jan 14 2004, 10:44 AM
Twoje stwierdzenie jest oburzające - też mieszkam w Białymstoku, a The Sims Abrakadabrę kupiłam jeden dzień po oficjalnej premierze w polsce! <_< A The Sims Gwiazda jest już od bardzo bardzo dawna z sklepach <_< I jest wiele sklepów gdzie można kupić Simsy... Więc albo mieszkasz w innym Białymstoku, albo poprostu nie znasz swojego miasta i nie wiesz gdzie co jest <_<

Ps. Co jak co, ale swojego miasta nie pozwole obrażać <_< :P :D ;)

zorka
14.01.2004, 14:14
tak to masz szczęście kaczusiu. ja mieszkam w takiej dziurze, że nie ma tu u nas rzadnego sklepu, w którym można kupić simsy.

a co do gwiazd to mi jakoś nie wychodzi nawiązywanie z nimi znajomości. i ja jak jestem już gwiazdą to ciężko mi znależć przyjaciół. jedyne dostępne opcje rozmów to coś typu daj/poproś o autograf, daj/poproś o buziaka itp. i po paru zadanych tego typu pytaniach rozmówca zaczyna być jakby zażenowany i nie ma ochoty na rozmowę... :huh: :huh:

hub3rt
17.01.2004, 16:37
Naprawde?! W Bialystoku byla Abrakadabra? Ja nie znam innego sklepu w B-stoku z grami niz Empik. Prosze podpowiedz mi gdzie mozna kupic Abrakadabre.

I mam jeszcze jedno pytanie...nie ma jakiegos sposobu na nabywanie przyjaciół? Mam 3,5 gwiazdki. Jezeli chodzi o "Simsy" to nie jestem specjalistą. Kilka dni temu po raz pierwszy pobrałem dwóch simów z dodatkiem Randka. ;P Ale to już inna historia. Dla mnie najlatwiej zaprzyjazniac sie z kobietami jezeli mam sima mezczyzne i odwrotnie, bo zapraszam do centrum i na wakacje we dwoje. A jezeli nie moge trafic na kobiety gwiazdy to co mam robic?

ptasiex
17.01.2004, 18:41
The Sims Abrakadabra można kupić już od dawna w Empiku ;) Ja moje Abrakadabra kupiłam właśnie w Empiku :) A jeśli chodzi o przyjaciół jest dużo dodatków z internetu która sprawiają że np. jesteś gwiazdą, masz na maxa przyjaciół, na maxa humor, najwyższe stanowisko pracy itp. Zapraszam cię na stornki: http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm i http://www.millenniumsims.com/ :) Jest jeszcze wiele innych stronek w takimi rzeczami, ale podałam ci te dwie, bo na nich zapewno znajdziesz to co cię interesuje. ;) Pozdrawiam :P

hub3rt
17.01.2004, 20:07
Jak bylem w empiku nie widzialem Abrakadabry...a znasz jakies inne sklepy z grami?

I w ktorym miejscu mozna nabyc te przedmioty czy co, zeby przyjaciol miec?? Z niemca to nawet poczatkujacy jestem a na tej http://www.millenniumsims.com/ nie znalazlem nic takiego...<_<

galazek
17.01.2004, 20:22
Originally posted by hub3rt@Jan 17 2004, 09:07 PM
Jak bylem w empiku nie widzialem Abrakadabry...a znasz jakies inne sklepy z grami?

I w ktorym miejscu mozna nabyc te przedmioty czy co, zeby przyjaciol miec?? Z niemca to nawet poczatkujacy jestem a na tej http://www.millenniumsims.com/ nie znalazlem nic takiego...<_<
Może akurat skończył im się nakład - idź i zobacz jeszcze raz ;)
A co do tego obrazka, dającego max. przyjaciół, to wchodzisz na
http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm potem w downloads, potem w Verschiedenes (strona 3) i na samym dole możesz go znaleźć ;)

hub3rt
17.01.2004, 21:02
Dzieki a cos na popularnosc?? :)

galazek
17.01.2004, 21:06
Originally posted by hub3rt@Jan 17 2004, 10:02 PM
Dzieki a cos na popularnosc?? :)
Jest również na tej samej stronie ;) Musisz wejść ponownie w to Verschiedenes, tylko że tym razem na 2 stronę ;) Obiekt ten to "Be a Megastar-Pic V2" ;)

hub3rt
17.01.2004, 21:56
Dzieki galazek!

kasiaczekcool
18.01.2004, 10:34
MACIE NIEMAŁ PROBLEM Z TOM SŁAWĄALE WYSTARCZY ZROBIĆMAGICZNĄ LAMPE
I JUSZ MAMY PRAWIE WSZYSTKIE GWIAZDKI I PROBLEM Z GŁOWY

dona
31.01.2004, 09:21
MAM pół gwiazdki zdobyłam ją na karaoke chce zostac piosennkarką gdzie mam isc zeby zdobyć to drugie pół gwiazdki ??

Szynszyl
31.01.2004, 09:34
chyba musisz pozować w reklamach na zestawie fotograficznym :P :D
to tak wygląda:

gwiazdki / dostępne obiekty
0 / Scena karaoke, Scena z mikrofonem
0.5 / Zestaw fotograficzny: Pozuj: Do reklam
1 / Studio nagraniowe: Nagraj: Motyw przewodni
1.5 / Zestaw TV: Zagraj: W reklamie
2 / Zestaw fotograficzny: Pozuj
2.5 / Zestaw TV: Zagraj
3 / Studio nagraniowe: Nagraj
3.5 / Wybieg
4 / Scena do kręcenia teledysków
4.5 / Zestaw Filmowy
5 / Wszystko !!!

dona
25.02.2004, 12:04
chyba musisz pozować w reklamach na zestawie fotograficznym&nbsp;
to tak wygląda:

gwiazdki / dostępne obiekty
0 / Scena karaoke, Scena z mikrofonem
0.5 / Zestaw fotograficzny: Pozuj: Do reklam
1 / Studio nagraniowe: Nagraj: Motyw przewodni
1.5 / Zestaw TV: Zagraj: W reklamie
2 / Zestaw fotograficzny: Pozuj
2.5 / Zestaw TV: Zagraj
3 / Studio nagraniowe: Nagraj
3.5 / Wybieg
4 / Scena do kręcenia teledysków
4.5 / Zestaw Filmowy
5 / Wszystko !!!
Bardzo CI dziekuje ..!!!@

kaczor_TheSims
25.02.2004, 12:15
Jak chcecie zdobyc duza slawe odrazu to to lustro wam sie przyda http://www.millenniumsims.com/objects/zips...agicMirror2.zip (http://www.millenniumsims.com/objects/zips/milMagicMirror2.zip)

Pozdro

dona
25.02.2004, 13:55
Może akurat skończył im się nakład - idź i zobacz jeszcze raz
http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm potem w downloads, potem w Verschiedenes (strona 3) i na samym dole możesz go znaleźć
mam pytanie Galazek na tej stronie jest obraz z taką gwiazdą to ten obraz przynosi popularnos i czy klikasz na niego w internekie czy w grze go kupujesz a i czy te opcje są wpolskiej wersji na tym obrazie i po co są te drzwi?????A i to łuzko dwu pietrowe to po co ???

galazek
25.02.2004, 14:08
Originally posted by dona@Feb 25 2004, 02:55 PM
http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm potem w downloads, potem w Verschiedenes (strona 3) i na samym dole możesz go znaleźć
mam pytanie Galazek na tej stronie jest obraz z taką gwiazdą to ten obraz przynosi popularnos i czy klikasz na niego w internekie czy w grze go kupujesz a i czy te opcje są wpolskiej wersji na tym obrazie i po co są te drzwi?????A i to łuzko dwu pietrowe to po co ???
- tak, to ten obraz
- oczywiście, że kupuje się go w trybie kupowania w grze (po wcześniejszym ściagnięciu z netu, rzecz jasna) ;)
- nie, opcje nie są po polsku (to w końcu niemiecka strona ;) )
- przeczytaj oipisy poszczególnych drzwi, to się przekonasz (co prawda są po niemiecku, ale domyślić się można :P )
- no, to po prostu łóżko, tyle że piętrowe - nie bardzo rozumiem pytanie :P ;)

dona
25.02.2004, 14:23
QUOTE (dona @ Feb 25 2004, 02:55 PM)
QUOTE&nbsp;
http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm potem w downloads, potem w Verschiedenes (strona 3) i na samym dole możesz go znaleźć&nbsp;

mam pytanie Galazek na tej stronie jest obraz z taką gwiazdą to ten obraz przynosi popularnos i czy klikasz na niego w internekie czy w grze go kupujesz a i czy te opcje są wpolskiej wersji na tym obrazie i po co są te drzwi?????A i to łuzko dwu pietrowe to po co ???&nbsp;

- tak, to ten obraz
- oczywiście, że kupuje się go w trybie kupowania w grze (po wcześniejszym ściagnięciu z netu, rzecz jasna)&nbsp;
- nie, opcje nie są po polsku (to w końcu niemiecka strona&nbsp; )
- przeczytaj oipisy poszczególnych drzwi, to się przekonasz (co prawda są po niemiecku, ale domyślić się można&nbsp; )
- no, to po prostu łóżko, tyle że piętrowe - nie bardzo rozumiem pytanie&nbsp;
Dzieki Ci Galazek

MaRtAaA
26.02.2004, 19:21
Najłatwiej jest śpiewać na karaoke, ale do tego trzeba inwencji i charyzmy.

kaczor_TheSims
27.02.2004, 12:45
Witam
Moja simka jest juz Gwazda ale dzieki temu lustrze http://www.millenniumsims.com/objects/zips...agicMirror2.zip

I przychodzi do mnie jakis fanatyk heheh

ana
27.02.2004, 15:05
ja dalej nie wiem jak zdobyć sławę dalam usposobienie na max zprosiła gwiazde do domu a gwiazdek nie mam prosze pomocy

Joniss
27.02.2004, 16:15
ja z pewnej stronki ściągnęłam sobie taką księgę zaklęć i wzięłam czarne róże i to co potrzeba, i wyczrowałam sobie sławę :]

Alicja Z.
27.02.2004, 18:52
ale młode gwiazdy musze ostrzec UWAGA NA FANATYCZNYCH WIELBICIELI!!To dranie, kiedzs mialam kilka nagrd na specjalnej polecyce , a on w nocz wkrad sie i yabra mi wsyztkie nagraodz!!!!!!!!!Mialam chce gođcia zabić!!!!!!!!Jeśli masz dom to zrób sobie [przetrzcionek z ładnymi drzwiami a zaraz potem (pod warunkiem że jesteś samotną gwiazdą) wbuduj takie specjalne drzwi tylko dla gwiazd.

Gumka
05.03.2004, 12:44
Fajnie sobie wyczarować sławę.Jednego dnia jesteś bezdomnym żebrakiem,a drugiego pływasz w luksusach.Kupujesz i robisz tego czego nie mogłeś:)

P.S-Mam nareszcie moje gry!Tzn: TS balanga,Diablo 2 i jeszcze płyty z piosenkami!właśnie jednej słucham.Chciałabym zostać gwiazdą piosenki tak jak simy.....