Zobacz pełną wersję : Lustra
Wiem , ze tych tematów bylo wiele :shifty: , ale czy jest jakis kod czy plik , zeby były na serio odbicia simów a nie takie niebieskies cos :\ ...
Wiem , ze tych tematów bylo wiele :shifty: , ale czy jest jakis kod czy plik , zeby były na serio odbicia simów a nie takie niebieskies cos :\ ...
to powinnas zamiescic gdzies indziej ale ci juz mowie tam w ustawieniach nie masz zaznaczonego odbijania swiatla dlatego twoje wszystkie lustra sa matowe :\ jak to zrobisz sim bedzie sie odbijal w lustrze i inne rzeczy np. tv co ja sie wglebiac bede ;P
A moglibyscie mi podac jak to zrobic? :)
Wejdż w ustawienia grafiki i tam tego poszukaj.
Wejdż w ustawienia grafiki i tam tego poszukaj.
A , yyy.....Można by jaśniej ? Albo chociarz podajcie mi jakas stronke gdzie pisze "DOKŁADNIE" jak zrobic by sim mogły widziec swoje odbicie...
Tidus2004
12.06.2005, 09:52
A , yyy.....Można by jaśniej ? Albo chociarz podajcie mi jakas stronke gdzie pisze "DOKŁADNIE" jak zrobic by sim mogły widziec swoje odbicie...
Wejdź w opcje grafiki....czyli, masz takie trzy kropki, które z reguły naciskasz by zapisać grę. w tym miejscu gdzie masz taką "dykietkę" masz też taki ekranik, co oznacza "opcje graficzne". klikasz na to i pojawiają ci się opcje. Poszukaj tam opcję "odbijania swiatła: Włacz ją i "zastosuj zmiany" . I będzie Git, musi zadziałać.
hm... ja jak miałam pierwszy raz zainstalowane TS2 to nie miałam np. opisów okolicy itp. a odbicie miałam a jak po reinstalce kompa zainstalowałam TS2 jeszcze raz to teraz mam opis otoczenia itd ale nie mam odbicia w lustrze i co najgorsze po prostu nie mam tej opcji w ustawieniach ! sprawdziałam juz miliony razy i po prosu tej opcji nie ma i nie mam odbicia w lustrze ! :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.