Zobacz pełną wersję : Rodziny
Efektywna
22.06.2005, 18:20
Czy zna ktoś ( w co niewątpie ;)) stronki z jakimiś rodzinkami do ściągnięcia?
Jak tak, to bardzo proszę o linki. I naprawdę z góry wielkie dzięki ;*
moniak1993
22.06.2005, 19:22
Dziwi mnie ten post bo przecież można samej zrobić sobie "Rodzinę" to się robi tak : Wchodzisz np.w Miłowo pozniej klikasz w tym całym "menu" na ikonę z ludkami i tam dodajesz rodzinę :) łatwo co nie? wiec poco Ci strona z rodzinami jak Ci wytłumaczyłam co i jak :) ?? pozdrawiam i życze udanej rodzinki :)
Moniak, hehehe. Wydaje mi sie, ze Efektywnej po prostu nie chce sie robic rodzinki, coz... Ja nie spotkalam sie z cala rodzina do sciagniecia. I tak, jak powiedziala moja poprzedniczka: zrob ja sama :D
moniak1993
23.06.2005, 09:36
Saya przecież to logicznie proste,a to,że jej sie nie chce robić to jej problem.. rodzinke taka robi sie 5-10 minut.. ale jak ktos ma lenia no to.. NIECH SIE WEZMNIE DO ROBOTY :) a nie idzie na łatwizne :)
kartofelq
23.06.2005, 09:49
A może ma jakiś problem. Ja np. weszłam do gry (wcześniej modziłam coś ze zmianą tła w tworzeniu rodziny) chcę zrobić rodzinę, ale nie widzę sima, który powinien stać na tym podeście! Na oślep się nie dało robić sima. :D Stronki... cóż napiszę jak coś zobaczę.
Oooo proszę rodzina Adamsów w komplecie ;P http://www.aroundthesims2.com/looks/sims/theme/sims_theme_001_addams_01.html
Efektywna
23.06.2005, 12:04
:D
Nie mam żadnego problemu, po prostu znudziło mi się robienie rodzinek i zatapiam się w poszukiwaniu czegoś ( w tym przypadku jakiś wyczesanych rodzinek) co zaspokoi mój natarczywy głód :P
Dzięki za rodzinę Adamsów, jak ktoś jeszcze znajdzie coś fajnego, to miłe widziane linki ;)
Hmmm... w niektrócyh domkach do ściągniecia sa umieszczone rodziny... możesz poszukac sobie. Ale w tylko niewielu.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.