PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z tworzeniem nowego sima

oOo
23.06.2005, 15:25
Witam :P Mam problem z tworzeniem nowego sima. :O Gra działa poprawnie ... ale gdy chce zrobić jakiegoś sima gra automatycznie wysypuje błąd " aplikacja została zakłócona...program zostanie zamknięty" :wacko: i gra się wysypuje :\ Może ktoś miał już coś takiego... to udzieli jakiegoś helpa :O :D

Eveline
23.06.2005, 15:45
Nie wiem, czy masz coś z netu. Jeśli tak, może to być za sprawą wadliwego ubranka, bądź innego dodatku, potrzebnego do stworzenia sima (oczy, włosy itp.) Jeśli masz coś z netu spróbuj przenieść download w inne miejsce i zobacz, czy dalej Ci się tak dzieje.

oOo
23.06.2005, 15:48
hmm... nie no.. niczego nie mam z necika ... wszystko podstawowe zainstalowane z płytki ... :\ nawet sim się nie pojawia.. tylko wysypuje wszystko ... :(

Eveline
23.06.2005, 15:50
A działała już poprawnie, czy to tak od początku? No i podstawowe pytanie - orginał?

Irish
23.06.2005, 15:59
Witam :P Mam problem z tworzeniem nowego sima. :O Gra działa poprawnie ... ale gdy chce zrobić jakiegoś sima gra automatycznie wysypuje błąd " aplikacja została zakłócona...program zostanie zamknięty" :wacko: i gra się wysypuje :\ Może ktoś miał już coś takiego... to udzieli jakiegoś helpa :O :D
też tak miałam ale ja mam gre atfu nie powiem ... ;P nie oryg... pełno dodatków i tp. zrezygnowałam z oryginałów bo mi sie płytka 1 połamała ... odrazu jak miałam TS2 mówie o oryginałach też gra sie sypała... :O teraz mam inne i nie sypie się... może... jak miałam nowego CAS! a i jest mała sprawa Oryginały też nie są bez błędne ! ;) może masz porysaną płytke...
Pomplica :papa:

Eveline
23.06.2005, 16:10
a i jest mała sprawa Oryginały też nie są bez błędne ! ;)

Oczywiście, że bywają błedne orginały, ale w razie wystąpienia błędów można ją wymienić bądź liczyć na różne formy pomocy. Z wersją piracką takich możliwości nie ma, lub są ograniczone.

oOo
23.06.2005, 16:14
Płytki są przegrywane .... ale miałam już tę grę zainstalowaną kilka miesięcy temu i działała poprawnie :O a teraz nie wiem ... odechciało jej się jeść :\ ... co do płytek nie są porysowane :| Tyle że może dodam że to wszystko teraz pod win98 :] bo niestety nie mój dysk :\ :wacko:

moniak1993
23.06.2005, 19:28
Ja nigdy nie mialam takiego problemu,mam ogrinalne The Sims 2 i wszystko mi działa tak jak należy,może za pochopnie klikasz myszką?? uspokoj sie i nabierz cierpliwości. to moze chwile potrwać... ja nigdy takiego czegos nie mialam i nie mam do tej pory chociaz gre mam juz z pol roku czy rok.... :) ale radze się zapytać jakiegos EXSPERTA :)) powodzenia :*

sasha fierce
23.06.2005, 19:47
Sproboj skasowac i zainstalowac jeszcze raz, przeczysc komputer, wyrzuc smieci i zdefregmentuj to - zawsze pomaga, i bedzie gra chodzic szybciej. Mozliwe, ze to poprostu wina producenta z ta gra, ale watpie... Szczerze mowiac chyba nie jestem w stanie Ci pomoc, przydal by sie jakis doswiadczony internauta ;)

Anet@
24.06.2005, 09:17

A czy twój sim to był kosmita?? :| Bo mi się gra wyłączyła jak miałam kosmitę :(

oOo
24.06.2005, 12:44
Hmm ... :wacko: Nic nie pomaga ... :\ dysk jest czyściutki ... a simsy dalej leżą ... :\ Tu już chyba nic nie pomoże :| No nic... Dziękuję Wam za pomoc ... :* :* :* :O

Ps moj sim nie był kosmitą ... bo nie ma go w ogóle :P :O

Scarlet_Dragon
24.06.2005, 15:38
Widocznie to jest podrobiona wersja gry TheSims 2 która wygląda jak oryginał.Kup w Media Markcie lub Empiku.Tam powinno ci działać. :P Jeśli nadal nie będzie działać to wina komputera.

GreenGirl
24.06.2005, 15:53
Najlepiej usuń cały download. Też tak miałam i okazało się, że ściągnełam jakiś dodatek, który to powodował.

sasha fierce
24.06.2005, 17:03
kosmita to to samo co zwykly sim... nie powinno byc zadnej roznicy.

Anet@
24.06.2005, 17:08
kosmita to to samo co zwykly sim... nie powinno byc zadnej roznicy.

Niestety gdy ja wpisałam ten kod boolprop... i w tworzeniu rodziny nacisnełam shift+N i zrobiłam kosmite, a potem go chciałam wprowadzić do Miłowa wystąpił mi błąd ;( ;( ;(

Avrilcia_Korny
25.06.2005, 10:10
Nie wiem czy coś pomoże moje gadanie, ale mnie się to zdarza.lo przy usuwaniu zdjęć. To jest błąd w grze. i mam bez dodadtkow