Zobacz pełną wersję : Problem z tworzeniem nowego sima
Witam :P Mam problem z tworzeniem nowego sima. :O Gra działa poprawnie ... ale gdy chce zrobić jakiegoś sima gra automatycznie wysypuje błąd " aplikacja została zakłócona...program zostanie zamknięty" :wacko: i gra się wysypuje :\ Może ktoś miał już coś takiego... to udzieli jakiegoś helpa :O :D
Nie wiem, czy masz coś z netu. Jeśli tak, może to być za sprawą wadliwego ubranka, bądź innego dodatku, potrzebnego do stworzenia sima (oczy, włosy itp.) Jeśli masz coś z netu spróbuj przenieść download w inne miejsce i zobacz, czy dalej Ci się tak dzieje.
hmm... nie no.. niczego nie mam z necika ... wszystko podstawowe zainstalowane z płytki ... :\ nawet sim się nie pojawia.. tylko wysypuje wszystko ... :(
A działała już poprawnie, czy to tak od początku? No i podstawowe pytanie - orginał?
Witam :P Mam problem z tworzeniem nowego sima. :O Gra działa poprawnie ... ale gdy chce zrobić jakiegoś sima gra automatycznie wysypuje błąd " aplikacja została zakłócona...program zostanie zamknięty" :wacko: i gra się wysypuje :\ Może ktoś miał już coś takiego... to udzieli jakiegoś helpa :O :D
też tak miałam ale ja mam gre atfu nie powiem ... ;P nie oryg... pełno dodatków i tp. zrezygnowałam z oryginałów bo mi sie płytka 1 połamała ... odrazu jak miałam TS2 mówie o oryginałach też gra sie sypała... :O teraz mam inne i nie sypie się... może... jak miałam nowego CAS! a i jest mała sprawa Oryginały też nie są bez błędne ! ;) może masz porysaną płytke...
Pomplica :papa:
a i jest mała sprawa Oryginały też nie są bez błędne ! ;)
Oczywiście, że bywają błedne orginały, ale w razie wystąpienia błędów można ją wymienić bądź liczyć na różne formy pomocy. Z wersją piracką takich możliwości nie ma, lub są ograniczone.
Płytki są przegrywane .... ale miałam już tę grę zainstalowaną kilka miesięcy temu i działała poprawnie :O a teraz nie wiem ... odechciało jej się jeść :\ ... co do płytek nie są porysowane :| Tyle że może dodam że to wszystko teraz pod win98 :] bo niestety nie mój dysk :\ :wacko:
moniak1993
23.06.2005, 19:28
Ja nigdy nie mialam takiego problemu,mam ogrinalne The Sims 2 i wszystko mi działa tak jak należy,może za pochopnie klikasz myszką?? uspokoj sie i nabierz cierpliwości. to moze chwile potrwać... ja nigdy takiego czegos nie mialam i nie mam do tej pory chociaz gre mam juz z pol roku czy rok.... :) ale radze się zapytać jakiegos EXSPERTA :)) powodzenia :*
sasha fierce
23.06.2005, 19:47
Sproboj skasowac i zainstalowac jeszcze raz, przeczysc komputer, wyrzuc smieci i zdefregmentuj to - zawsze pomaga, i bedzie gra chodzic szybciej. Mozliwe, ze to poprostu wina producenta z ta gra, ale watpie... Szczerze mowiac chyba nie jestem w stanie Ci pomoc, przydal by sie jakis doswiadczony internauta ;)
A czy twój sim to był kosmita?? :| Bo mi się gra wyłączyła jak miałam kosmitę :(
Hmm ... :wacko: Nic nie pomaga ... :\ dysk jest czyściutki ... a simsy dalej leżą ... :\ Tu już chyba nic nie pomoże :| No nic... Dziękuję Wam za pomoc ... :* :* :* :O
Ps moj sim nie był kosmitą ... bo nie ma go w ogóle :P :O
Scarlet_Dragon
24.06.2005, 15:38
Widocznie to jest podrobiona wersja gry TheSims 2 która wygląda jak oryginał.Kup w Media Markcie lub Empiku.Tam powinno ci działać. :P Jeśli nadal nie będzie działać to wina komputera.
GreenGirl
24.06.2005, 15:53
Najlepiej usuń cały download. Też tak miałam i okazało się, że ściągnełam jakiś dodatek, który to powodował.
sasha fierce
24.06.2005, 17:03
kosmita to to samo co zwykly sim... nie powinno byc zadnej roznicy.
kosmita to to samo co zwykly sim... nie powinno byc zadnej roznicy.
Niestety gdy ja wpisałam ten kod boolprop... i w tworzeniu rodziny nacisnełam shift+N i zrobiłam kosmite, a potem go chciałam wprowadzić do Miłowa wystąpił mi błąd ;( ;( ;(
Avrilcia_Korny
25.06.2005, 10:10
Nie wiem czy coś pomoże moje gadanie, ale mnie się to zdarza.lo przy usuwaniu zdjęć. To jest błąd w grze. i mam bez dodadtkow
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.