Zobacz pełną wersję : gra nie uruchamia sie
Le Disko
23.06.2005, 16:04
Nie wiem co sie dzieje,pewnego pieknego dnia :P wlaczam sobie simsy(2) i czekam,czekam,w koncu pokazuje sie te biale okienko the sims 2,znika i nic.?
Na pasku startowym pojawia sie ikonka the sims2 (bez nazwy) i nic.
Wlaczam gre kilka razy i nic,ciagle to samo.
Juz nawet kasowalam i znowu instalowalam i znowu to samo.
Moze to przez dodatki? Ale przciez po instalce powinna normalnie dzialac.Proszee pomozta ja tu nerwicy dostane :P
Z gory bardzo dziekuje!
kartofelq
23.06.2005, 19:01
Po odinstalowaniu gry usuń też wszystkie foldery the sims 2 z moich dokumentów.
sasha fierce
23.06.2005, 19:05
Polecam sciagniecie programu do wykrywacza blednych dodatkow.
Le Disko
23.06.2005, 21:33
Polecam sciagniecie programu do wykrywacza blednych dodatkow.
Dzieki! ratujecie mnie! a gdzie bym mogla go znalezc?
:O
Dzieki! ratujecie mnie! a gdzie bym mogla go znalezc?
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706
Le Disko
24.06.2005, 17:23
ehh,nic z tego,gra dalej sie nie uruchamia....
Po odinstalowaniu gry usuń też wszystkie foldery the sims 2 z moich dokumentów.
Czasem trzeba też wyczyścić rejestr. Bo u mnie, kiedy tego nie zrobiłam, po ponownym zainstalowaniu gry nie było Miłowa.
A jeśli nie masz pewności, czy to nie wina jakiegoś dodatku z netu, przenieś Download w inne miejsce i zobacz, czy bez tego zastartuje.
Le Disko
26.06.2005, 10:40
Czasem trzeba też wyczyścić rejestr. Bo u mnie, kiedy tego nie zrobiłam, po ponownym zainstalowaniu gry nie było Miłowa.
A jeśli nie masz pewności, czy to nie wina jakiegoś dodatku z netu, przenieś Download w inne miejsce i zobacz, czy bez tego zastartuje.
Eheh,no wlasnie teraz widze ze ja w ogole nie mam "Download"
viper_88
26.06.2005, 11:46
Eheh,no wlasnie teraz widze ze ja w ogole nie mam "Download"
Bo czasami gra nie tworzy go od razu. Uruchom The Sims 2 Warsztat - folder powinien się pojawić
Ps. Czyściłaś rejestry, tak, jak radziła Eveline?
Le Disko
26.06.2005, 12:16
Bo czasami gra nie tworzy go od razu. Uruchom The Sims 2 Warsztat - folder powinien się pojawić
Ps. Czyściłaś rejestry, tak, jak radziła Eveline?
Ja chetnie to zrobie tylko ee...z laski swojej,czy ktos moze mi powiedziec co to jest..?Bo ja akurat jestem z tego ciemna
:grin:
viper_88
26.06.2005, 13:45
Ja chetnie to zrobie tylko ee...z laski swojej,czy ktos moze mi powiedziec co to jest..?Bo ja akurat jestem z tego ciemna
:grin:
No, cóż... W Menu Start, w Uruchom wpisz "regedit" - uruchomi ci się specjalny program. Potem musisz tylko poszukać przez "Znajdź" wszystkie wpisy związane z grą i usunąć je
Ps. Jeśli jednak nie jesteś doświadczonym użytkownikiem, to nie radzę ci tego robić samej ;)
Le Disko
26.06.2005, 15:42
No, cóż... W Menu Start, w Uruchom wpisz "regedit" - uruchomi ci się specjalny program. Potem musisz tylko poszukać przez "Znajdź" wszystkie wpisy związane z grą i usunąć je
Ps. Jeśli jednak nie jesteś doświadczonym użytkownikiem, to nie radzę ci tego robić samej ;)
Nic a nic! zrobilam to co radziliscie i nic.Czy ja mam jakis niedorozwiniety komputer czy co..?:P
Skorbion
28.06.2005, 11:39
ja mam podobny problem... :/ otoz wlaczam gre i pojawia mi sie czarny ekran,a komp sie zaiwesz nawet msyzka nie moge ruszac, nei dzialaja tez klaiesz CTRL+ALT+DELETE...;(
Le Disko
28.06.2005, 14:14
ja mam podobny problem... :/ otoz wlaczam gre i pojawia mi sie czarny ekran,a komp sie zaiwesz nawet msyzka nie moge ruszac, nei dzialaja tez klaiesz CTRL+ALT+DELETE...;(
Witam w klubie, :clap:
Teraz zauwzazylam ze np. jak wloze plytke,gra sie uruchamia,na pasku startowym jest ten pasek z ikonka(bez tytulu!),to jak wlacze drugi raz gre przez skrot,to sie wlacza normalnie.Tyle ze wtedy mi wyskakuje "Gra the sims2 juz jest uruchomiona!",hmm..wiec nie moge w nia grac bo mi sie wtedy komp zawiesza.:P
Skorbion
01.07.2005, 10:55
naprawde nikt nie potrafi nam pomoc?
/edit/ juz sobie poradzilem ;) zrobilem reinstralke calego systeu i teraz mi dzialaja :)
Le Disko
16.08.2005, 18:33
ehehe mi tez juz wszystko dziala ok,wystarczylo ze wgralam TS na studiach i dziala!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.