Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Simka promieniująca niebieskim światłem ????????

iwcia
28.06.2005, 10:27
mam problem moja simka nagle zaczeła świecić na niebiesko wygląda jakby była napromieniowana ,to się stało gdy cwiczyła na przyrządzie czy to może mieć coś z tym wspólnego albo może od eliksiru młodości który wcześniej piła :please:

Guralka
28.06.2005, 10:33
Za szybko kazałas jej wypić duże ilości eliksiru młodości i gra zwariowała i dlatego świeci. Spróbuj skasować ją kodem moveobjects on, ale nie sadzę żeby to coś pomogło. Też mi się tak zrobiło, ale nie zapisałam gry, więc nie miałam problemu. albo może spróbuj ją przeprowadzić.

Lea
29.06.2005, 00:08
Tez kiedys tak mialam. Wydaje mi sie (ale nie jestem pewna) ze kiedy swieca na niebiesko nie starzeja sie. Postaraj sie o ile mozesz utrzymac ten stan jak najdluzej

Skorbion
29.06.2005, 09:42
tez tak mialem, ale po pewnym czasie przestali swiecic :P

Apple
30.06.2005, 20:30
Ja miałam cos takiego, tylko że u małego dziecka jak się napiło mleka mądrości i tak świeciło na zielono przez 4 dni niemowlęctwa:D i bardzo szybko się wszystkiego uczyło tak jakby te mleko mądrości wciąż dzialało.

Fayy
01.07.2005, 08:50
Taaak...Chyba będziesz musiała przeprowadzić te simkę....ja miałam coś podobnego ( chyba mi sima prąd poraził ;) ) i tak właśnie zrobiłam. Mam nadzieje że to pomoże.
Pozdrawaim :)
Linka