PDA

Zobacz pełną wersję : dziwne...dlaczego?

marta_simfanka
30.06.2005, 17:12
jestem nowa na forum,otóż mam pewien problem,raz jedna simka zucila czar z amuletu "klon pracownik" to sie pojawił czerwony kryształ.Kiedyś potem zucila tez czar z amuletu ale "piękna lub bestia" to wyrusł czarny kryształ.Nie wiem co robic,teraz gdy zucam te dwa zaklęcia to mi tylko czerwony i czarny rosnie.Co ja mam zrobic??? pomozecie mi??? :( :( :( :( :(

.:WiLa:.
01.07.2005, 12:10
jestem nowa na forum,otóż mam pewien problem,raz jedna simka zucila czar z amuletu "klon pracownik" to sie pojawił czerwony kryształ.Kiedyś potem zucila tez czar z amuletu ale "piękna lub bestia" to wyrusł czarny kryształ.Nie wiem co robic,teraz gdy zucam te dwa zaklęcia to mi tylko czerwony i czarny rosnie.Co ja mam zrobic??? pomozecie mi??? :( :( :( :( :(
Po 1: :witaj:
Po 2: Może kolor kryształu zależy od rzucanych zaklęć. Spróbuj rzucać inne zaklęcia to z pewnością wyrosną ci inne kryształy :)

Hay_Lin
01.08.2005, 15:39
wyrosly tak bezposrednio odrazu?a moze potem np.za kilka simowych godzin? :O :\ mi tak nigdy odraz nie wyrosly ;( masz farta!!!!!! :1smutny:

Vera
03.08.2005, 14:30
Jak duzo czarujesz to najszybciej... ale.... mi kiedys wyrosły jak rzuciłam uropuchowienie to miłamm lewitacje od razu w pierwszy dzien... czasem ma się farta... :)

♪Suzka♪
16.08.2005, 19:54
wyrosly tak bezposrednio odrazu?a moze potem np.za kilka simowych godzin? :O :\ mi tak nigdy odraz nie wyrosly ;( masz farta!!!!!! :1smutny:
Hay Lin...twoja "znajomosc simsow" mnie dobija...
krysztal ci nie wyrosnie ot tak...trzeba duzo, naprawde duzo czerowac, wiadomo, ze ona nie rzucila jakiegos tam zaklecia raz i nagle sie krysztal pojawil --'

blue eyes
19.08.2005, 19:42
nie martw sie doga hay,wejdz na www.kelsha.net i po sprawie.som tam kryształy

simeczka
20.08.2005, 09:19
sorry że sie wtrącam ale możecie usunąć ten temat???
są już odpowiedzi.A ostatni post blue eyes był nieodpowiadający na pytanie
marty_simfanki.Ja simeczka proponuje go usunąć.

Gothik
20.08.2005, 23:22
ja już mam wszystkie krzyształy, a niektóre ciągle mi się jeszcze pojawiają.
Aha czy ktoś nie wie jak zrobić by wyrosły muchomory.

Snake Eye
21.08.2005, 04:38
ja już mam wszystkie krzyształy, a niektóre ciągle mi się jeszcze pojawiają.
Aha czy ktoś nie wie jak zrobić by wyrosły muchomory.

Trzeba siadac na to takie kamienne krzesło w kształcie muchomora.Sidasz,d=siadasz i siadasz az usłyszyssz takie jakby bulgotanie.Wtedy przeszukujesz działłke,bo gdzies sa muchomory

Gothik
21.08.2005, 06:19
Ale trzeba siadać w domu na tym muchomorku tak?