Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : SamochÓd Do Pracy

Apple
30.06.2005, 20:16
A więc moi simowie wprowadzili sie, zbudowali sobie chatke, i kupili kompa-chciałam żeby znaleźli sobie pracę,ale odziwo dorośli simowie mogli przyjąć pracę tylko dla nastolatków!!!No to weszłam w simpe i im noramalnie zrobiłam że mają pracowac w biznesie dla dorosłych, ale w grze jak podjeżdza po nich samochód to oni nie wsiadają, a jak klikam żeby weszli to im ta opcja znika i nic nie moge poradzić...jestem zrozpaczona :(

HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!

moniak1993
02.07.2005, 12:53
Może coś stoi im na drodze jakiś paproch albo talerz..albo poprostu mają zły humor np. sim jest śpiący,sim jest brudny lub głodny.. musisz dbać o simsów !!!!!! zrezygnuj z pracy narazie i zobacz na ich paski i potrzeby oraz zobaczy czy nie ma jakiegos paprocha albo talerza na drodze do samochodu !!!!! - powodzenia

Apple
02.07.2005, 13:03
Heh wiem, że trzeba dbac o simów:), wszytsko maja w porządku na zielono i platynowo :), a na drodze nic im nie stoi ..poprostu cos mi się zrypało :)) i nie wiem co.

Margierytka
02.07.2005, 16:33
A chałupka nie była czasem budowana na terenie uniwersytetu a potem przeniesiona do katalogu parcel?

Rainbow
04.07.2005, 08:28
No to musisz zrezygnowac z pracy jak porobilas miszung w simPe!Nobo co prawda mialas prace ale dla nastolatkow a zmienilas w simPe na biznesy dla doroslych ,i sproboj znalesc jeszcze raz prace...jesli to nie poskutkuje bendziesz musiala powiedziec ,,Papa simsy" i musisz (bardzo mi przykro)robic reinstalke!

Apple
07.07.2005, 16:34
No to musisz zrezygnowac z pracy jak porobilas miszung w simPe!Nobo co prawda mialas prace ale dla nastolatkow a zmienilas w simPe na biznesy dla doroslych ,i sproboj znalesc jeszcze raz prace...jesli to nie poskutkuje bendziesz musiala powiedziec ,,Papa simsy" i musisz (bardzo mi przykro)robic reinstalke!

Heh jakoś chyba znam się na tym simpe dosyć dobrze i na bank nie zrobiłam tam zadnego miszung;),już wszystko w porządku;-)przeprowadziłam simy i jest ok