PDA

Zobacz pełną wersję : Utracona rodzinka :(

LooL
01.07.2005, 20:19
Zrobiłam szpitalną rodzinkęna laptopie(pisze to zeby latwiej bylo potem rozroznic . Były tam nastolatki i dzickgdzie co robilam)Nastolatki i dziecko, a więc zrobiłam faceta, który miał być ich ojcem, Potem za pomocą InSIMenatora rozdzielałam połączenia rodzinne(uff... dużo pracy...o0). Następnie kombinowałam tym kodem na zmiane parcel(chyba coś changeZoning dorm, czy jakos tak), bo chcialam parcele mieszkalną zamienić w akademik, żeby było więcej pacjentów:D. Gdy spakowałam sobie parcele, by mieć jaą potem w innym komputerze, i rozpakowalam ją w tym drugim, okazaało się ze... tego domu WOGULE nigdzie nie ma! patrzylam na wszystkich parcelach i tez tych akademickich. Nie bylo! Instalowałam rodzine kilka razy, a nadal jej nie było. To się wkurzyłsm(sorka, nerwy mi wtedy naprawde puściły) no i spróbowałam na laptopie przeniesc domek z rodzinką do kosza rodzin i parcel. CAŁKIEM ZNIKŁA! NIE BYŁO JEJ! pomocy! ja chcę swoją rodzinke! :( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

robilam ja 5 godzin-wraz z domkiem(szpitalem)

LooL
02.07.2005, 06:42
pomóżcie! proszę! jak ją odzyskać?

Guralka
02.07.2005, 07:15
Nie da rady. NIE NALEZY UZYWAĆ KODU NA ZMIANĘ TYPU PARCELI, KIEDY MIESZKAJĄ NA NIEJ SIMY. Przepadło, musisz się z tym pogodzić. Poza tym nie uzywa się tego kodu na zmianę na akademik na regularnej parceli, tylko na okolicy uniwersyteckiej, bo psuje się parcela.

LooL
02.07.2005, 08:13
szkoda....a simspe moze cos pomuc?

Izzk@
02.07.2005, 08:15
Guralka ma rację nie odzyskasz rodzinki, a poza tym "WOGULE" pisze się w ogóle ;)

EDIT: A z SimPE lepiej nie próbować, nie wiem czy by się udało, ale jak chcesz kombinować to zrób Back up plików. Ale SimPE nie, raczej nie.