Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Mleko m±drosci

moniak1993
07.07.2005, 21:35
Mam małe dziecko i kupiłam mleko m±dro¶ci jak dałam pierwsza butelke jej to ona swiecila czerwonym swiatlem pozniej za jakis czas dalam drug± i swiecila ona niebieskim swiatlem i pozniej dziecko mi sie powiekszyło i swiecilo niebieskim swiatlem.. ja kupilam mleko madrosci pieerwszy raz.... wiec co to jest ? dlaczego dziecko swieci niebieskim swiatlem? co bedzie dalej ?!

Odpiszcie proszę!!!!

Swan
07.07.2005, 21:40
a czytała¶ etykietkę na mleku ? może przeterminowane xP
ale tak na serio...ono przyspiesza rosniecie wiec dlatego sie rozroslo
dziecko sie po nim szybko uczy wiec moze wlasnie wtedy łatwiej mu było się czego¶ nauczyć ;) ??

Electra
09.07.2005, 15:05
Mam małe dziecko i kupiłam mleko m±dro¶ci jak dałam pierwsza butelke jej to ona swiecila czerwonym swiatlem pozniej za jakis czas dalam drug± i swiecila ona niebieskim swiatlem i pozniej dziecko mi sie powiekszyło i swiecilo niebieskim swiatlem.. ja kupilam mleko madrosci pieerwszy raz.... wiec co to jest ? dlaczego dziecko swieci niebieskim swiatlem? co bedzie dalej ?!

Odpiszcie proszę!!!!

Czerwonym ¶wiatłem ¶wieciło chyba dlatego, że miało zły nastrój, poniżej złotego paska nastroju. A pisze ze lepiej nie używać (w tym wypadku mleka m±dro¶ci i nie podawać) bo moze to miec fatalne skutki np. spowolnienie szybkosci nauki i wzrostu)
A niebieskie ¶wiatło było, bo pewnie dziecko miało nastrój platynowy hehe :)