Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : PomÓŻcie

Ororo2005
08.07.2005, 15:41
mam WIELKI problem.Chce zainstalowac The Sims NS ale przy aktualizacji gry wyskakuje mi błąd ;( ,słyszałam że jeżeli ktoś ma w systemie XP wgrany Service Pack 2 to nirktóre gry nie chcą sie zinstalować,czy to prawda?????A może to wina CD-ROM-u????BŁAGAM POMÓŻĆIE!!!!!!
Jeżeli ktoś wie co sie dzieje i o co chodzi i chce mi pomóć to proszę pisać na mój adres: [email protected]
BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MarekS
08.07.2005, 22:31
mam WIELKI problem.Chce zainstalowac The Sims NS ale przy aktualizacji gry wyskakuje mi błąd ;( ,słyszałam że jeżeli ktoś ma w systemie XP wgrany Service Pack 2 to nirktóre gry nie chcą sie zinstalować,czy to prawda?????A może to wina CD-ROM-u????BŁAGAM POMÓŻĆIE!!!!!!
Jeżeli ktoś wie co sie dzieje i o co chodzi i chce mi pomóć to proszę pisać na mój adres: [email protected]
Service Pack 2 nie ma nic wspólnego z tym błędem, a problem , o którym słyszałaś dotyczy niewielu naprawdę starych gier.
Ponieważ już istalowałaś (tzn. próbowałaś) zainstalować TS NS najprościej będzie odinstalować "Na Studiach" i TS 2 - w takiej kolejności i przeprowadzić ponowną instalację całości. Przed zainstalowaniem "Na Studiach" zaktualizuj TS 2 poprawką ze strony EA Games.
Problem taki może również występować w przypadku, gdy albo TS 2 albo "Na Studiach" są legalne inaczej ale tutaj już nic nie poradzę.

Electra
09.07.2005, 15:22

Pomoc(skuteczną) wysłałam Ci na maila którego podałaś. Więc się nie martw :D
Pozdrowionka!!