Zobacz pełną wersję : Jak zdobyć dziećmi smocze łuski??
Pomocy!! Nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób dziecko w Abrakadabrze może zdobyć smocze łuski?? Nie da się ich kupić!!
Acha i jak zdobyć dzieckiem muchomory??
Proszę o szybką odpowiedź!!
;(
Na początek kup smocze jajo u takiej wampirzycy w ABRAKADABROWIE. Później poczekaj aż urodzi się smok. Kiedy będziesz go często czesała on będzie gubił łuski które może pozbierać dziecko :)
================================================== =======
A muchomory...jest takie krzesło "GRZYB" no nie? Jak na nim usiądziesz raz czy kilka razy to sadzą się nowe...(sadzą czy pojawiają nie wiem) i też je zbierz :)
To tyle proszę bardzo :*
no Albee twa odpowiedź przydała mi sie także wilekiedzięki ale jak dziecko może zdobyć pozostałe rzeczy???
no Albee twa odpowiedź przydała mi sie także wilekiedzięki ale jak dziecko może zdobyć pozostałe rzeczy???
juz ci spiesze z pomoca ;
smocze lzy moze zdobyc czesto laskotajac smoka, to wtedy MOZE pojawi sie wlasnie ten skladnik. Pyl wrozek mozna zdobyc z kuferka z zabawkami dla dzieci (taki rozowy), kazac im sie nim bawic. Inyych skladnikow dzieci nie zdobeda, bo ich nie potrzebuja . jesli o czyms zapomnialam, to pzrepraszam !!!
Moja kolezanka na gg mowi ze dziecku potrzebne confetti Clowna :O Ale mi sie wdaje ze dziecku wcale nie jest to potrzebne a tym bardziej nie wiem jak to zdobyc :\
Grzyby można zdobyć siedząc na takim muchomorku i wtedy na działce pojawiają się grzybki ;-)
Simuś, to już było mówione.
A dzieciom nie potrzeba Konfetti Klauna.
Wiadomo :D Zreszta ja kiedys myslalam ze luski smoka trzeba zdobyc po glodowaniu i innych takich rzeczach by smok zdechl i mu sie wszystko zabierze :\ ja to mam pomysly :O :P
Darkviolet
09.08.2005, 21:36
Hmm...z tego co pamiętam (nie gram w stare simy od roku) to wynika że,dziecko musi mieć smoka i wiem że jakaś opcja była ...chyba przeczesz albo coś.Po kilku razach chyba sie uda.Pojawi się na ziemi łuska.
simeczka
12.08.2005, 14:23
smocze łuski: kup smoka a potem go tylko wyczesuj
muchomory: rozpal ognisko i usiądź na krzesle pieczarce
Hm...simeczka to juz bylo mowione przez wileku Uzytkownikuw
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.