PDA

Zobacz pełną wersję : Jak zdobyć dziećmi smocze łuski??

Electra
12.07.2005, 17:49
Pomocy!! Nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób dziecko w Abrakadabrze może zdobyć smocze łuski?? Nie da się ich kupić!!
Acha i jak zdobyć dzieckiem muchomory??
Proszę o szybką odpowiedź!!
;(

Albee
12.07.2005, 20:23
Na początek kup smocze jajo u takiej wampirzycy w ABRAKADABROWIE. Później poczekaj aż urodzi się smok. Kiedy będziesz go często czesała on będzie gubił łuski które może pozbierać dziecko :)
================================================== =======
A muchomory...jest takie krzesło "GRZYB" no nie? Jak na nim usiądziesz raz czy kilka razy to sadzą się nowe...(sadzą czy pojawiają nie wiem) i też je zbierz :)

To tyle proszę bardzo :*

!Miśka!
21.07.2005, 19:42
no Albee twa odpowiedź przydała mi sie także wilekiedzięki ale jak dziecko może zdobyć pozostałe rzeczy???

♪Suzka♪
22.07.2005, 15:15
no Albee twa odpowiedź przydała mi sie także wilekiedzięki ale jak dziecko może zdobyć pozostałe rzeczy???
juz ci spiesze z pomoca ;
smocze lzy moze zdobyc czesto laskotajac smoka, to wtedy MOZE pojawi sie wlasnie ten skladnik. Pyl wrozek mozna zdobyc z kuferka z zabawkami dla dzieci (taki rozowy), kazac im sie nim bawic. Inyych skladnikow dzieci nie zdobeda, bo ich nie potrzebuja . jesli o czyms zapomnialam, to pzrepraszam !!!

Albee
09.08.2005, 12:59
Moja kolezanka na gg mowi ze dziecku potrzebne confetti Clowna :O Ale mi sie wdaje ze dziecku wcale nie jest to potrzebne a tym bardziej nie wiem jak to zdobyc :\

Simuś
09.08.2005, 13:46
Grzyby można zdobyć siedząc na takim muchomorku i wtedy na działce pojawiają się grzybki ;-)

Kash
09.08.2005, 15:31
Simuś, to już było mówione.
A dzieciom nie potrzeba Konfetti Klauna.

Albee
09.08.2005, 15:54
Wiadomo :D Zreszta ja kiedys myslalam ze luski smoka trzeba zdobyc po glodowaniu i innych takich rzeczach by smok zdechl i mu sie wszystko zabierze :\ ja to mam pomysly :O :P

Darkviolet
09.08.2005, 21:36
Hmm...z tego co pamiętam (nie gram w stare simy od roku) to wynika że,dziecko musi mieć smoka i wiem że jakaś opcja była ...chyba przeczesz albo coś.Po kilku razach chyba sie uda.Pojawi się na ziemi łuska.

simeczka
12.08.2005, 14:23
smocze łuski: kup smoka a potem go tylko wyczesuj
muchomory: rozpal ognisko i usiądź na krzesle pieczarce

Albee
12.08.2005, 16:46
Hm...simeczka to juz bylo mowione przez wileku Uzytkownikuw