Zobacz pełną wersję : jezioro i plywanie
jak zbudowac jezioro, aby simy sie w nim kapaly?? bo jak umieszczam trampoline, czy zejscie, to one zawsze marudza, ze sie boja, ze nie wskocza :P
dzieki za pomoc :)
jak zbudowac jezioro, aby simy sie w nim kapaly?? bo jak umieszczam trampoline, czy zejscie, to one zawsze marudza, ze sie boja, ze nie wskocza :P
dzieki za pomoc :)
Simy nie kąpią się w jeziorach. Tylko w basenach. Do basenu zawsze włażą :P
Simy nie kąpią się w jeziorach. Tylko w basenach. Do basenu zawsze włażą :P
wiem, ze do jeziora tez potrafia :) , tylko, ze trzeba cos zrobic aby nie baly sie wchodzic
Na modthesims2 jest patch na to. Niby basen, ale zrobiony jak jezioro i tam można pływać ;) Gdzieś na forum był link do tego, ja przecież jakoś tam wejść musiałam :P Jednak nie ściągałam i nie wiem czy działa w 100% :D
Na modthesims2 jest patch na to. Niby basen, ale zrobiony jak jezioro i tam można pływać ;) Gdzieś na forum był link do tego, ja przecież jakoś tam wejść musiałam :P Jednak nie ściągałam i nie wiem czy działa w 100% :D
nie na modzie, ale znlazlam tutaj: http://thesims2.ea.com/exchange/story_detail.php?asset_id=20008
w zwiazku z tym mozna zakmnac temat :)
Jest, bo widziałam ten temat i wyraźnie pisało, że to do tego :\ :\ :\
Może źle szukałeś, ja linka znalazłam gdzieś na tym forum, chyba wiem, bo poruszam się tylko tutaj
ok, rozumiem, ze widizalas, ja znalezc nie potrafiLAM, wiec poszukalam gdzie indziej i udalo sie.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.