Zobacz pełną wersję : Poszukuje...
1.Katalog obiektów z punktów aspiracji (Katalog z obrazkiem wyspy)
2.Sims PE - tylko jest 1 strona skąd ściognolem ale nie byla to chyba ta wersja co jest w poradnikach na tym forum wiec bym był wdzieczny za taka sama wersje :)
Snake Eye
21.07.2005, 10:48
jesteś na forum a tutaj jest wyszukiwarka .....więc te nagrody to masz 2 minuty szukania :/:/
Link do simpe podała Rainne....
Guralka masz racje:// wyszukiwarki bardzo bolą..AŁA
Miły jestes :)
Zamiast sie produkowac mogłbyś mi podać linki.
HALO!!!!
Postrzebuje tylko simPE bo aspiraje mam:)
Snake Eye
21.07.2005, 15:52
Ja sie nie produkuje...to poprostu ty jesteś bezczelny :)
Powodzenia
Poszukaj na googlach powinno być.Jak znajde do dam znać
Boże.Miły jeseteś.wiesz,istnieje też pewna strona www.google.pl na której wpiszesz SimPle i powinno być.A co byś zrobił gdyby ktoś był tak miły?Co??Wstydź się.
P.S zachowujesz sie jak przedszkolak
Jak by s chciała wiedzieć to jak tak zrobilem i mam jakas inna wersje co jest w poradnikach.
Nie mam czego sie wstydzic a ty snake jestes bezczelny (bez obrazy)
Snake Eye
21.07.2005, 18:02
No to wytłumacz mi czym ja jestem bezczelny??Że nie daje linka???Bo co bo problem wpisać SimPE w wszysukiwarce???
Nie bede strzępł sobie języka na osoby o mniejszym poziomie kultury ...
EDIT: i przynajmniej ja widze EDYTUJ a nie pisze 2 postów pod rząd LOL
Mogli byście trochę zastopować, i zamiast się kłócić to uspokoićclick (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13928)
i zamykać :tclsd:
Edit:
P.S: wyszukiwarka żeczywiście boli...
Converse
22.07.2005, 15:47
2.Sims PE - tylko jest 1 strona skąd ściognolem ale nie byla to chyba ta wersja co jest w poradnikach na tym forum wiec bym był wdzieczny za taka sama wersje
To jest SimPe 0.42. Różni się od tego screena z poradnika. Po prostu jest to nowsza wersja programu ( tamten z naszych zdjęć o ile pamiętam to był SimPe 0.15- w górę). Będę musiał nieco zmienić "instrukcję obsługi programu" :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.