Zobacz pełną wersję : Czy lubisz pojedynki?
Lubicie pojedynki? Ile najwięcej dostaliście kasy za wygrany pojedynek??? :huh:
Mnie się podobają...... Tylko szkoda że dostaje tak mało kasy naięcej to dostałam chba 10 magimonów a wygrałam 4 rundy (!) Trochę głupie troche dziwne.... :D :D :rolleyes: :rolleyes:
Ja za każdym razem kiedy jade do Abrakadabrowa biorę udział w jakimś pojedynku :) Pojedynki są naprawde super - szczególnie kiedy ma się skuteczną taktyke :D Lubię szczególnie ogrywać np. Aptekarza Todda :P Ja za pojedynek dostałam ok. 15-25 Magimonów ;)
Originally posted by kaczusia@Dec 2 2003, 06:09 PM
Ja za każdym razem kiedy jade do Abrakadabrowa biorę udział w jakimś pojedynku :) Pojedynki są naprawde super - szczególnie kiedy ma się skuteczną taktyke :D Lubię szczególnie ogrywać np. Aptekarza Todda :P Ja za pojedynek dostałam ok. 15-25 Magimonów ;)
Wow!!!!!! Tyle za pojedynek musze sie postarać....
Ja zawsze dostaję 25 i od czasu do czasu biorę w nich udział, ale raczej dla przyjemności niż z żądzy magimonów :lol: :lol:
Ja w ogólnie nie biorę w nich udziału bo w najlepszym wypadu mam remis... :ph34r:
A ja zazwyczaj, jeśli wygrywam za pierwszym razem, to potem idę na remis w pozostałych rozdaniach :P :P
Ja jeszcze nie brałam udziału w pojedynkach. Ale z tego co przeczytałam mogą być ciekawe, więc jak tylko będę miała czas i chęci to wypróbuje pojedynki.
Konwalia
02.12.2003, 19:43
Ja mam swoją taktykę i zawsze wygrywam. Najwięcej to dostaję 40 magimonów.
To jesteś chyba mistrzem :D
aniakarpik
02.12.2003, 20:31
ja dostałam najwięcej 36 magimonów. w pojedynki gram tylko wtedy jak dostanę takie zadanie od sprzedawców.
Mi żadko sprzedawcy dają zadanie z pojadynkiem :( Ale za to biorę w nich udział o tak dla rozrywki ;) Lubię patrzeć na te rzucane czary :) Mają fajne efekty :D Np. Żółta siarka :P
andonezja
03.12.2003, 16:52
ja zawsze wygrywam zwykle dostaje 25 magosow (:D) ale raz dostalam 36...
Edeta Kudou
03.12.2003, 16:56
Jeszcze się dobrze nie wyćwiczyłam w tych pojedynka ale już wygrywam albo remisuje czasem. Ile dostaje to nie wiem, sprawdze potem.
Czarodziejka
03.12.2003, 18:03
:) ja też zazwyczaj dostaję 36 magimonów... a pojedynkuję się z potrzeby... jak ktoś mi da takie zadanie :) inaczej sie nie pojedynkuję, bo to dla mnie nie ma sensu...
ale fajne nawet jest to zadanie, bo przy okazji dostajesz magimony... tylko szkoda, że takie nudne...
Konwalia
03.12.2003, 20:41
Ja się pojedynkuję gdy potrzebna mi forsa. Moim zdaniem za pokazywanie sztuczek powinno się dostawać więcej magimonów przecież pojedynek to można wygrać przez przypadek a do sztuczek trzeba ćwiczyć.
andonezja
04.12.2003, 16:57
moim zdaniem pojedynki wcale nie sa nudne! uwazam, ze to jedna z fajniejszych opcji. Tak sobie stoisz i maltretujesz przeciwnika na rozniaste mozliwe sposoby :)
pojedynki sa supeeeeeeeeeeeeeeer ! ja zawsze walcze z wiką . a najwiecej to dostalem 36 magimonow
Ja też najczęściej walczę z Wampirzycą Wiką :D Lubię patrzyć jak moja Simką z nią wygrywa :P Przynajmniej mogę się jej odpłacić na przegrane Wyścigi Muchomorowe :) :lol:
Konwalia
05.12.2003, 14:49
Na początku było fajnie, ale to się szybko nudzi. Chcę mieć dom w Urozcysku i muszę grać z 25 żeby forsę uzbierać, dostaję 40 magimonów za jeden pojedynek i tak w kółko. Nuuudddaaaaa!
To może Konwalio zamiest brać udział w pojedynkach dla odmiany rób te sztuczki z np. Widmową parą itp. :) Choć za te sztuczki dostaje się tylko 25 magimonów, jednak warto zrobić coś dla odmiany ;)
Nawet fajne są pojedynki. Jakie siły przy pojedynkach najpardziel lubicie?? Bo ja czarną śnieżycę.
Hunter666
05.12.2003, 17:07
Ja tesh lubię śnieżycę ale i siarkę.Uwielbiam się pojedynkować dzięki ściądze którą ułożyli nasi kochani użytkownicy forum.
andonezja
05.12.2003, 17:18
ja tam lubie wszystkie zaklecia a najbardziej chyba siarke. co do tej sciagawki to nie uzywam jej. zrobilam sobie wlasna :)
Ja najwięcej dostałam 66 magimonów...
Grałam wtedy z Marą
A najbardziej lubię śniezycę!
Ja mam od dzisiaj abrakadabrę...no i właśnie jak wyzwać sima na pojedynek????
Originally posted by SimOla@Dec 6 2003, 12:08 PM
Ja mam od dzisiaj abrakadabrę...no i właśnie jak wyzwać sima na pojedynek????
klikasz na tą arene pojedynków i wtedy tam jest taka opcja i wybierasz z kim chciałabys sie pojedynkować@
Ja najwięcej wygrałam (!) 36 magimonów !!!!!!!!!!!
Originally posted by Filen@Dec 6 2003, 09:10 AM
Ja najwięcej dostałam 66 magimonów...
Grałam wtedy z Marą
Filen jak ty to zrobiłaś to jest niemożliwe!!! Mojego brata kolega z USA ma wujka, który pracuje w Maxis :P Powiedział że gra jest zaprogramowana do 50 magimonów za pojedynek!!!
Nie martw się nie jestem zazdrosna!!!
Samantha
06.12.2003, 18:42
Moim zdaniem pojedynki nie są złe ... czasem mnie relaksują :P :)))))
Ja lubię wszystkie efekty w pojedynkach, ale szczególnie lubię Żółtą Siarke ;)
Ja też najbardziej lubię żółtą siarkę..... Jest COOL B) Fajnie wygląda jak Sim prawie się pali!!!
za wampirzyce wike sie dostaje najwiecej
Ja też lubię SIRAKĘ i CZARNĄ ŚNIEŻYCĘ - są według mnie naj najlepsze!
A z kim lubicie pojedynkować? Ze sprzedawców?
nie pisz post pod postem...
Ja lubię z Marą Fajnie się pali!
Konwalia
10.12.2003, 17:15
Mnie w pojedynkach zależy tylko na tym aby zdobyć jak najwięcej fory. A z kim mam walczyć to mi obojętnie. Byle ten ktoś był godzien mojej uwagi. I tak zazwyczaj rozgramiam przeciwników na pył.
Nie pojedynkowałam sie nigdy,a zaco jeszcze dostaje sie magimony?
Konwalia
10.12.2003, 19:15
Możesz jeszcze dostać magimony za pokazywanie sztuczek na scenie (maksymalnie 25 mm) i za hipnotyzowanie węża (maksymalnie 7 mm).
Ja lubię pojedynkować się z każdym ze sprzedawców :P Lubię kiedy oni przegrywają, a ja wygrywam :D :D
Konwalia
10.12.2003, 19:34
Najlepsza jest żółta siarka kiedy tak podskakują i wrzeszczą. A uważają się za takich ważnych, wielkich i zabieganych (choć raczej żaden sim oprócz mojego tam nic nie kupuje). I przedewszystkim można im utrzeć nosa za tę zuchwałość.
Popieram cie konwalia. ale czy nikt nie lubi czarnej sniezycy?? to moj ulubiony czar w pojedynkach...
Simmaniaczka
11.12.2003, 14:12
ja najbardziej lubię żółtą siarkę i czerwoną falę... żółta siarka wyglądam jak ogień którym zieje ten okropny urwis, smoczek :) a skolei jeśli rzucasz czerwoną falę to ten drugi tak śmiesznie się boi... :D a za pojedynek dostaję zwykle 36-40 magimonów :rolleyes:
P.S. czarna śnieżyca też jest ekstra! :lol:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.