Zobacz pełną wersję : Ślubne suknie
Lil' Lucy
25.07.2005, 11:49
Znałam kiedyś taką śliczną stronkę z pięknymi sukniami ślubnymi i ładnymi fryzurami ale nie pamiętam adresu! Teraz bardzo jej potrzebuje. Pomużcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Może chodziło Ci o tą: http://www.pronupsims.net/ ? Mam nadzieje, że tak :)
Snake Eye
25.07.2005, 13:13
Zapewne pronupsims a ma ktoś może stonke podobną???Ale z lepszymi fryzurami bo te na pronupsims to nie sa za piękne...te ich "płaskiee" koki :/:/
Skate_misia
25.07.2005, 13:33
Odbiegne na chwile od tematu. Czy skiny ślubne też rozpakowywuje się do downloads?
Odbiegne na chwile od tematu. Czy skiny ślubne też rozpakowywuje się do downloads?
Tak --' w sumie dobrze, że zapytałaś się o to tu, a nie zakładałaś nowego tematu :P
Lil' Lucy
25.07.2005, 20:04
To właśnie ta stronka, wielkie dzięki Miss Lonely, a czy ktoś zna jakieś inne stronki ze ślubnymi sukniami? (Oprócz: www.modthesims2.com, www.parsimonious.org i www.all-about-style.com i www.aroundthesims2.com - bo te już mnie wkurzają, niema na nich nic ciekawego.)
Skate_misia
27.07.2005, 12:28
Ale jak sobie ostatnio ściągnełam i wypakowałam razem z mesh'em do downloads to niebyło ani w wizytowych ani na ślubie...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.